Nekem fontos, az emberek véleménye rólam. De miért?
Ezen a "jog" szon lehetne vitazni, ki mit ert alatta. Lenyegeben barki mondhat barmit, ha elfogadjuk azt a tenyt, hogy szolasszabadsag van.
Az itelkezes azert nem celszeru, mert senki nem ismeri az egesz eletedet, nem ismeri az osszes korulmenyt. O maximum abbol tud kovetkezteteseket levonni, amit lat beloled. De ez a rolad alkotott kep lehet, hogy nem olyan, mint valojaban vagy. Ezert kell erre vigyazni. Tovabba minden szubjektiv. Viszonyitas kerdese az egesz. Szerintem a lelki beke es az onismeret kez a kezben jar. Aki ismeri magat, a gyengesegeit, erossegeit, az lelkileg stabilabb. Az egyre kevesbe fogja felvenni masok velemenyet, es egyre inkabb hidegen hagyja, hogy masok mit gondolnak rola. Viszont teljesen elhatarolodni ettol nem tanacsos. A haszna alapjan kell megitelni a velemenyeket. Nalam is volt olyan, hogy mondott valaki valamit, elgondolkodtam rajta, es utana azt mondtam, hogy tenyleg, igazad van. De ha eleg mely az onismereted, akkor erezni fogod, hogy mi az, amin el kell gondolkodnod, es mi az, amin nem.
Altalanossagban ennyit tudok errol mondani. Ha irsz peldat, akkor lehet jobban megerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!