(Fontos! ) Változhat az álláspontja vagy a véleménye? Lányok és fiúk vűlaszát is várom.
Szóval az van hogy kb egy hete megismerkedtem egy lánnyal és nagyon megkedveltem, pedig csak 2x találkoztam vele eddig (nem randi vagy ilyesmi). És a barátom aki által ismrem a lányt azt mondta hogy a lány mondta neki hogy jófejnek tart meg tökre bír de nem ''úgy''.
Az lenne a kérdésem hogy változhat a véleménye a lánynak? Vagy lehetséges valahogy az hogy megváltoztassam? Érdemes lenne ebbe erőt fektetni?
Lányok veletek volt már ilyen hogy később rájöttetek hogy ''mégis csak bejön a srác''?
Fiúk nektek sikerült megváltoztatni már ilyen helyzetben a lány véleményét?
Fontos lenne mert eléggé magatehetetlen vagyok. A válaszokat előre is köszönöm :)
Én 18 a lány 16
Ezt néhány hete 1 Igen segítőkész srác írta nekem, és akár hiszitek, akár nem. Ez nagyon is igaz.
,,ha csajozni akarsz, soha ne beszélj a szándékaidnak senkinek ! fiúk is lányok is bekavarhatnak, különböző okokból, csak a célszemélyre koncentrálj...és majd ha összejöttetek, elég akkor "tájékoztatni" a népet...ez örök igazság
és személyesen a csajnál próbálkozz be...írj rá, vagy valami, ha egyedül van, menj oda hozzá, hogy "nem lenne-e kedve suli után meginni együtt egy kávét??"
Esélytelen.
Rögtön el tudjuk dönteni hogy ki tetszik nekünk és ki nem, néhány másodperc végigmérni a másik embert.
Nem fog változni véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!