Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » (Fontos! ) Változhat az...

(Fontos! ) Változhat az álláspontja vagy a véleménye? Lányok és fiúk vűlaszát is várom.

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy kb egy hete megismerkedtem egy lánnyal és nagyon megkedveltem, pedig csak 2x találkoztam vele eddig (nem randi vagy ilyesmi). És a barátom aki által ismrem a lányt azt mondta hogy a lány mondta neki hogy jófejnek tart meg tökre bír de nem ''úgy''.

Az lenne a kérdésem hogy változhat a véleménye a lánynak? Vagy lehetséges valahogy az hogy megváltoztassam? Érdemes lenne ebbe erőt fektetni?

Lányok veletek volt már ilyen hogy később rájöttetek hogy ''mégis csak bejön a srác''?

Fiúk nektek sikerült megváltoztatni már ilyen helyzetben a lány véleményét?

Fontos lenne mert eléggé magatehetetlen vagyok. A válaszokat előre is köszönöm :)

Én 18 a lány 16

2015. febr. 15. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Barátok lettetek.Csókold meg ;)
2015. febr. 15. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Változhat. Tudod a legritkább az, hogy valakit első látásra úgy szeressünk...
2015. febr. 15. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:
De hát ő nem ''úgy'' tekint rám. Szóval bír de csak mint havert/barátot nem pedig mind férfit.
2015. febr. 15. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan szép szerelmi történetek, amikor hosszú kihagyás után egymásra találtak a gyerekkori barátok és szerelem, házasság lett a vége. Ti is szinte még gyerekek vagytok, szóval bármi lehet még.
2015. febr. 15. 23:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Abban az esetben is ha esetleg a külsőm miatt nem jövök be neki?
2015. febr. 15. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze.
2015. febr. 15. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt néhány hete 1 Igen segítőkész srác írta nekem, és akár hiszitek, akár nem. Ez nagyon is igaz.

,,ha csajozni akarsz, soha ne beszélj a szándékaidnak senkinek ! fiúk is lányok is bekavarhatnak, különböző okokból, csak a célszemélyre koncentrálj...és majd ha összejöttetek, elég akkor "tájékoztatni" a népet...ez örök igazság

és személyesen a csajnál próbálkozz be...írj rá, vagy valami, ha egyedül van, menj oda hozzá, hogy "nem lenne-e kedve suli után meginni együtt egy kávét??"

2015. febr. 16. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Esélytelen.

Rögtön el tudjuk dönteni hogy ki tetszik nekünk és ki nem, néhány másodperc végigmérni a másik embert.

Nem fog változni véleménye.

2015. febr. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!