Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleménye annak aki az...

Mi a véleménye annak aki az semmelweis 1sz. Szülészeten szült?

Figyelt kérdés
2 éve sajnos volt egy terheség megszakitásom(fejlödési rendelleneség miatt) és nem mondhatnám hogy nagyon kedvesek és megértök lettek volna! És egyelöre úgy nézki Beke artur lesz az orvosom,vakaki szült már nálla?! Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 21. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
ott szültem, császárral, fogadott dokival. a csecsemősök szörnyűek, és a higiénia is, de szakmailag, ha gond lenne, az orvosok nagyon felkészültek. Beke Artúrról csak hallottam, jókat :) ha minden ok, kb 2 nap alatt "kidobnak". szoptatásban nekem nem segítettek, de legalább bele se szóltak semmibe. nekem tényleg az tetszett, hogy a PIC-en, NIC-en, ahova a problémás babák kerülnek, mindenki kedves és segítőkész volt. az nem érdekelt, én tudok-e pihenni, kibírtam (babát nem lehet beadni éjszakára, napközben se)
2015. jan. 21. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
nézd: [link]
2015. jan. 21. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van..

Közrejászhat ebben,hogy az orvosom a 39.héten közölte,hogy mégsem tud bent lenne,mikor szülök,mert elutazik,akkor pedig nem tudtam már kit keresni..

Óriási forgalom volt,nem igazán foglalkoztak vele,az éppen ügyeletes doktornő kifejzetten durva és érzéketlen volt.

Ha valakit pozitív irányban kellene kiemelnem,ő Halmos Amrita doktornő,ő nagyon kedves volt,amikor egyik nap ügyeletes volt és jött vizitelni.

2015. jan. 21. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, Amrita nagyon nagyon kedves :)
2015. jan. 21. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem jo volt, annak ellenere, hogy az elso lanyomnal a dokim megse jott be. De az ugyeletes doktorno nagyon rendes volt, nala akartam volna szulni a masodikat, de kozben neki is babaja lett.

A masodikat is ott szultem, csak kolleganom unokatestverenel. Na o megerdemelte a penzt amit adtam, kifogastalan banasmodban reszesultem. De mindenki massal is ilyen, o meg lelkiismerettel es elvezettel csinalja amire feleskudott.

2015. jan. 21. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!az lenne még a kérdésem ,hogy nem pesten lakom és ha egyedül vagyok itthon,és mentöt kéne hívnom ők a legközelebbi korházba visznek vagy a Pestre?
2015. jan. 21. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!