Mi a véleménye annak aki az semmelweis 1sz. Szülészeten szült?
Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van..
Közrejászhat ebben,hogy az orvosom a 39.héten közölte,hogy mégsem tud bent lenne,mikor szülök,mert elutazik,akkor pedig nem tudtam már kit keresni..
Óriási forgalom volt,nem igazán foglalkoztak vele,az éppen ügyeletes doktornő kifejzetten durva és érzéketlen volt.
Ha valakit pozitív irányban kellene kiemelnem,ő Halmos Amrita doktornő,ő nagyon kedves volt,amikor egyik nap ügyeletes volt és jött vizitelni.
Nekem jo volt, annak ellenere, hogy az elso lanyomnal a dokim megse jott be. De az ugyeletes doktorno nagyon rendes volt, nala akartam volna szulni a masodikat, de kozben neki is babaja lett.
A masodikat is ott szultem, csak kolleganom unokatestverenel. Na o megerdemelte a penzt amit adtam, kifogastalan banasmodban reszesultem. De mindenki massal is ilyen, o meg lelkiismerettel es elvezettel csinalja amire feleskudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!