154 cm alacsony 22 évesen?
én nem érzem magam annak pedig mindenki mondja hogy egy törpe vagyok de én átlagosnak érzem magam!
22/L
19-es senki nem kérdezte hogy tetszik vagy nem tetszik és pláne nem hogy miért
kérdező pedig írta valaki hogy tehetsz a magasságodról ?
és senki nem írta azt sem hogy így nézel ki
de ezt a lányt nyilvánvalóan nem zavarja hogy ennyi a magassága, 152 centivel is lehet jól kinézni meg 154-el is
nincs okod rá hogy rosszul érezd a magasságod miatt, elég sok 185-195 cm magas lány cserélne veled
pasit is sokkal nehezebben találnak maguknak
Szimplán csak te nem vagy kibékülve a magasságoddal.
Okod nincs rá de azért rosszul érzed magad tőle.
Szóval ha valaki azt mondja buta vagy mert kerek a fejed akkor te ezt elhiszed.
De hát mindenkinek kerek a feje, valakinek kicsit jobban valakinek kevésbé.
Ugyanígy a magassággal, valaki alacsonyabb valaki magasabb.
Amúgy az alacsony csajok arányosabbak, fentebb van a cicijük meg kerekebb formájuk van általában ami jó.
A haverom barátnője 140 centi magas volt és egyszer láttam melltartóban meg bugyiban és ku..va jól nézett ki nem hittem a szememnek. Én nem jártam volna vele mert 186 vagyok de akkor is nagyon jól nézett ki.
Szóval ezt az önértékelési zavart magadban kell lejátszanod.
Ha meg valaki azt mondja hogy alacsony vagy akkor mond azt neki hogy legalább könnyedén tökön tudlak rugni.
26-os erre mi szükség van ?
Nem vagyok valami nagy védőszent de ha a lánynak amúgy is gondja van a magasságával akkor nem elég neki ezt megoldani ?
felesleges még bele rúgni egyet
Ha te mondjuk azt gondolnád magadról hogy nagy az orrod és megkérdeznéd a többieket akkor neked jól esne ha azt írnám neked hogy lóbaszó krumpli orrod van ?
Nem hiszem.
Szóval ha a kérdező azt hiszi hogy a magassága oka bárminek akkor neki bőven elég megoldani ezt a problémát nélküled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!