Ha jól tudom a magyar átlag 173 körüli. Ennél egy kicsit alacsonyabb vagy, de még van esélyed nőni.
Egy kicsit figyelj a táplálkozásodra, ha a szervezeted megkapja a megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat nagyobb esélyed van a növekedésre. Na meg egészségesebb is leszel, az meg mindig előnyös.
173 az átlag?Az osztályban mindenki 1 fejjel magasabb nálam.
Köszi,megpróbálok odafigyelni ezekre.
Egy csöppet tévedtem, férfiaknál 176 volt egy 2000es felmérés szerint. De az a pár centi nem sokat nyom a latba.
Szerintem reális, eleinte én is furcsálltam mert veled egy magas nőként elég magas pasik vettek körbe. Már a családban is 180-tól kezdődnek a férfiak, az osztálytársaim is ekörül voltak kettő kivételével. Az egyik sulitváltott 17 évesen egy év múlva már ő is 180 volt az előtte levő kb 170 centis magassága helyett.
Az utcán nézelődj, ha nem csak a magasakra koncentrálsz felfog tűnni, hogy a többség alig magasabb nálad. Vagy nézd meg az együtt sétáló párokat, általában köztük is vagy 10 centi különbség van, vagy még annyi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!