154 cm alacsony 22 évesen?
Figyelt kérdés
én nem érzem magam annak pedig mindenki mondja hogy egy törpe vagyok de én átlagosnak érzem magam!
22/L
2015. márc. 28. 19:09
11/33 A kérdező kommentje:
xdd de pár napja psztolta valaki hogy valami maite perroni 160 de 5-10 centivel többnek néz ki tv ben! lehet hogy én is többnek néznék ki?
2015. márc. 28. 19:28
12/33 anonim válasza:
Igen, valj TV sztarra, ez a megoldas!
13/33 anonim válasza:
Ha vékony vagy, keskeny és hosszúak a végtagjaid, magasabbnak tűnsz. Én és a húgom egyforma magasak vagyunk, de az én lábaim rövidek, széles a csípőm, és van rajtam pár kiló felesleg, ő pedig nagyon vékony és hosszú a keze-lába. Magasabbnak tűnik, mint én.
14/33 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm!Csak velem az a baj hogy nagyon vékony vagyok 42kg de sajnos még úgy is látszik hogy pici vagyok mert rövid végtagjaim vannak! :/ :)
2015. márc. 28. 22:18
15/33 anonim válasza:
Akkor most én is tegyek ki egy kérdést, hogy 180 cm magas 16 évesen?
16/33 A kérdező kommentje:
ha fiu vagy nem gáz!de én a helyedbe örülnék neki hogy annyi vagyok!
2015. márc. 29. 10:32
17/33 A kérdező kommentje:
ja és 10. válaszoló:nem vicces és nem ezért írtam ki a kérdést!
2015. márc. 29. 10:40
18/33 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=uO_jfEk-adw
ez a lány 152 centi magas de nem hiszem hogy sok fiú van akinek nem tetszik
19/33 anonim válasza:
"ez a lány 152 centi magas de nem hiszem hogy sok fiú van akinek nem tetszik"
En csak egy fiu vagyok a sok kozul, de nem tetszik, mert:
1. Hatalmas a feneke.
2. Cicanadrag miatt ribis.
3. Tul izmosnak tunik a felsoteste, nem noies.
4. Latinas az arca, nekem ez nem jon be.
5. Butacskanak is tunik, ragozik mikozben nehez sulyokat emel, az eletevel jatszik.
20/33 A kérdező kommentje:
jujj ez borzaszto! de én nem tehetek a magasságomról és nem nézek ki így!
2015. márc. 29. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!