Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nemsoka meghalok. Ugy erzem...

Nemsoka meghalok. Ugy erzem mar nincs sok hatra!?

Figyelt kérdés

Az eletem egy totalis katasztrofa. 24 eves letemre fogalmam sincs mi lesz velem. Teljesen nulla vagyok. Mindenfele elni akarasomat elvesztettem. Reggelente mar nincs miert felkelni. Egesz nap azon gondolkozok, hogy miert vagyok meg eletben. Sehova se tartok. Keptelen vagyok mar enni is. Nincs senki, akivel tudnel beszelni. Teljesen egyedul maradtam. Egy ideje probaltam kapcsolatot letesiteni masokkal, de kudarcba fulladt minden. Fogalmam sincs mar mit akarok. Nem hiszem, hogy par napnal tobb lehet hatra, annyira el vagyok keseredve. Mar egy ideje erik ez bennem. Azt hiszem valakinek el kellett mondanom ezt. Szamtalanszor eszembe jut, hogy vezetes kozben kikapcsolom a biztonsagi ovet es nekimegyek egy fanak, de meg eddig meg sose volt hozza eleg batorsagom. Egyre kozelebb van ez a pillanat.

koszonom, ha valaki elolvasta. En se tudom mar mi legyen, nem tudom hogy akarnam-e hogy valaki megprobaljon rajtam segiteni. Leginkabb csak tudatni akartam, hogy valaha letezik/letezett egy ilyen ember is.

2015. márc. 26. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Veled vagyunk!
2015. márc. 27. 02:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi lett veled, kérdező?
2015. aug. 11. 23:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést, ez jól esett :)

Azóta elvagyok. Lefoglalom magam. Próbálom élni az életem. Nem sok mindent tudok felmutatni, de haladok valamerre.

Próbálok barátkozni másokkal is.

2015. szept. 9. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök neki, hogy jól vagy! :)) Vigyázz magadra, jó úton haladsz. Idővel hidd el, helyre kerül minden és megtalálod a helyed. <3 További sok sikert!
2015. szept. 10. 15:44
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást. :)

Jól esik, hogy valakit érdeklek, ismeretlenül is. :)

2015. szept. 13. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!