Úgy érzem, meghalok, mit tegyek?
Úgy érzem, megszakad a szívem, mindig a sírás fojtogat, már nagyon nincs kedvem semmihez. Pár napja elég erősen rámtör néha valami mellkasi fájdalom, olyankor levegőt is alig kapok. Szerintem nem betegség van a háttérben, hanem az, hogy most ennyire a padlón vagyok. 3 éve szerelmes vagyok valakibe, de ő is már olyan sokszor megbántott, legutóbb annyira, hogy mikor senki nem lát, csak fekszem és sírok. Már alig bírom tartani magam, hogy senki ne vegye észre, hogy bajom van, nem akarok magyarázkodni senkinek. Régóta azzal győzködöm magam, hogy ezt az időszakot csak ki kellbírni, aztán majd jobb lesz, de a jövőt illetően is annyira kilátástalan minden. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam, de úgy érzem, nincs jogom ezt tenni a családommal, és azt sem akarom, hogy utána azon törjék a fejüket az ismerőseim, miért tettem, nehogy rájöjjenek.
Nincs valami mód arra, hogy ki lehessen kapcsolni az érzéseket? Tudom, hogy akkor olyan lennék, mint egy gép, de éppen ezt akarom. Valaki?
leírtak alapján elég fiatal lehetsz még.
Azt tanácsolom ne ess kétségbe,az élet minden nap tanít valami újat, élvezd a tanulást, figyelj és fejlődj.Ha majd jobban átlátod az egészet,rájössz hogy minden adott a boldogsághoz, már akkor megvolt mindened amikor megszülettél erre a Földre.
Ne csinálj magadnak problémákat,csak éld az életet!
"Mester, beszéltél egyszer egy 100 éves bácsiról, akitől a századik születésnapján valaki megkérdezte: – Hogy lehet az, hogy te mindig boldog vagy?
Az öreg azt válaszolta: – Minden reggel amikor felébredek, választhatok: boldog legyek ma, vagy boldogtalan? És én a boldogságot választom."
Minden csak rajtad múlik,és a gondolataidon :)
"Szabadulj" meg az olyan emberektől akik lehúznak érzelmileg, mert később se fog javulni.
Üdv: Egy ember aki már belül halott (nagyrészt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!