Ha átszakadt a szűzhártyám, utána kb. mennyi ideig vérzek? És mennyi ideig fáj? Ma délután megujjazott a barátom és most úgy érzem, hogy meghalok.
Figyelt kérdés
(személyes tapasztalatokat is nagyon szívesen fogadok!)
16/L
2013. nov. 17. 22:04
1/6 anonim válasza:
Akkor az nem biztos, hogy a szűzhártyád! Elvileg az nem fáj sokáig és nem annyira. Nekem csak a behatolásnál fájt és vérzett. Lehet megsértett a körmével.
2/6 anonim válasza:
Durva volt.. ennyi! Legközelebb türtőztesse magát!
3/6 A kérdező kommentje:
egészen biztos, hogy átszakadt...
és nem sértett meg a körmével, mert levágta...plusz egyáltalán nem volt durva! :)
akkor nem is fájt csak egy nagyon kicsit az elején...és utána elmentem a mosdóba és akkor láttam, hogy egy nagyon kicsit vérzek! :S és most egyre jobban fáj...
biztosan nem jött meg, mert nem régen múlt el, viszont kb. úgy fáj mint akkor... :s
2013. nov. 17. 22:10
4/6 anonim válasza:
pár órát simán fájdogálhat. Vérezni nem mindenkinek vérzik. söt a legtöbb esetben nem is vérzik. Rendesen fel voltál izgulva mikor csinlta? Máskor legyen ovatosabb.
5/6 anonim válasza:
1-es vagyok.
Akkor passz. Én nem emlékszem, hogy nekem fájt volna utána :/
6/6 A kérdező kommentje:
igen! nagyon fel voltam izgulva és elég rendesen be is nedvesedtem, szóval simán ment minden...
2013. nov. 17. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!