Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok sírni ha pl egyik este a barátotoknál aludtatok és nagyon jó volt mellette minden téren és utána még aznap délután nagyon hiányzik, és találkozni szeretnétek vele? Tehát hogy-e miatt vagy ilyesmi miatt sírni?
Figyelt kérdés
Bocs lehet hogy hülye kérdés...2009. ápr. 10. 17:40
1/7 Voguelilias válasza:
Persze volt ilyen. De aztán csak mosolyogtam magamon, hogy ennyire nem szerethetem ha most váltunk el és már sírok mert hiányzik. De ez a szerelem jele. Nekem sokszor volt sírhatnékom aktus után. Vagy amikor csak néztem ahogy aludt és elsírtam magam mert féltem, hogy valaha elveszítem őt és sajnos meg is történt.
2/7 anonim válasza:
Hát hiányzik, de sírni soha nem szoktam!
3/7 anonim válasza:
Nekem a mostani kapcsolatom legeslegelején volt ez, mikor először randin megcsókolt :) Majdnem egész délután vele voltam, nagyon jól éreztem magam, és mikor hazamentünk és megláttam, hogy bejelentkezett MSN-re, elpityeregtem magam :) Nem tudom miért, talán örömömbe. Pedig nem vagyok már pelusos kamasz :P (20/L) És ilyeneken se szoktam magam forgatni, hogy mi lenne ha elveszíteném, ráérek akkor ezen rágódni, mikor baj lesz. Addig csakis boldogság ;)
4/7 anonim válasza:
igen mondjuk én még nem aludtam vele de szoktam sírni ha hiányzik
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. ápr. 10. 19:27
6/7 anonim válasza:
hát igen hülye kérdés!!Miért kéne sirni?ha minden jó!!bocs de gáz vagy hogy ilyenek miatt sírsz!!!*
7/7 anonim válasza:
Előfordult már párszor...:) Legutóbb amikor kikisértem a buszmegállóba elkezdtem sírni, hogy ne menjen el. Olyan jó volt vele! :) De akkor neki is könnyes lett a szeme.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!