Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mondjuk azt, hogy, , Mi...

Kinek mondjuk azt, hogy, , Mi lesz veled ha meghalok? " és ha elutazunk, akkor kitől kérdezzük meg, hogy:, , ugye megvársz? " Mármint milyen típusú kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 05:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elsőt én felettébb értelmetlennek és színpadiasnak tartom minden körülmények között, kapcsolattól függetlenül. Kivételes esetek vannak, amikor indokolható ennek a kérdésnek a feltétele, de az emberek többsége túlzásként használja, alaptalanul.

A másodikat főként egy olyan párkapcsolatban képzelem el, amelyben az egyik fél abban a tudatban akar elutazni, hogy számíthat a másikra akkor, amikor visszatér.

2014. aug. 20. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Az elsőt bármilyen szoros kapcsolatban, amikor úgy érezzük, a másik olyan szinten önállótlan és függ tőlünk, hogy nélkülünk életképtelen lenne.

A másodikat nyilván párkapcsolatban, amikor az egyik hosszú időre elutazik. Én inkább a párkapcsolat kezdeti, bizonytalan időszakára vonatkoztatnám, mikor még nem kiforrott a kapcsolat és kérdéses, hogy az egymás nélkül töltött idő nem teszi-e tönkre.

2014. aug. 20. 10:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Második: ez azt is jelenti, hogy azért haláláig szeretné fenntartani velem a kapcsolatot és azért kérdezi, tehát nem egy szakító üzenet?
2014. aug. 20. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a "mi lesz veled, ha meghalok" valahogy nekem nagyon illúzióromboló, ha párkapcsolatról van szó. Nem szerelemnek tűnik, inkább olyan "gondoskodnom kell szegényről, mert nélkülem nem tudja megállni a helyét a világban".

Az "ugye megvársz" meg azt jelentheti, hogy még ha egy ideig nem is lehetnek együtt, azért még szakítani nem akar.

Olyat konkrétan egyik mondatra sem tudok ráhúzni, hogy ezek valamiféle sírig tartó szerelmet jelentenének, de úgy sem tűnik, mintha szakításról lenne benne szó.

2014. aug. 20. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Te fogyi vagy egy kicsit nem?
2014. szept. 8. 02:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Bennem is erősen él a gyanú...:) A szerelem bolondja vagyok, mondjuk így :D
2014. szept. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!