Meg tudom győzni a szeretteimet, hogy jobb nekem, ha meghalok?
Egyedül neked lenne jó ez, mert megszűnnél létezni, de anyukád aki szenvedett veled 9 hónapot, megszült, majd nevelt X évig, avagy apád ki szintén azért dolgozott hogy eltartson... Úgymond a haláloddal ellopod az ő életüknek jelentős éveit is.
Erre pedig nincs magyarázat.
Engem csak akkor tudnál meggyőzni (tudna bárki), ha valamilyen gyógyíthatatlan betegség végstádiumában lenne, és már a fájdalomcsillapítók se segítenének. Vagy olyan betegsége lenne ami miatt már a wcre se tud kimenni, vahy tudná, tudnánk, hogy valami agyi hiba miatt hamarosan súlyosan elbutul (olyan lesz mint egy fikusz), és mindegyik eset végleges.
De ha csak bedepiztél akkor biztosan nem, akkor keress inkább egy pszichológust, és gondolkozz el azon hogy milyen lehet azoknak az embereknek, és a családjaiknak akikről fentebb ìrtam...
A lelki, vagy akármilyen más problémából van kiút, csak meg kell találni, tenni kell érte.
Nézd, nem meggyőzni kell őket, hanem segítséget kérni vagy távozni. Én azt javaslom, hogy inkább az előbbit tedd.
Az élet-halál kérdése nem érvek kérdése. Ha szeretnek, akkor úgyis félig belehalnak, ha távozol, ha pedig nem, akkor hiába teszed az agyadat és hiába reméled titokban, hogy ha meghalsz, akkor majd a sírodra borulva fognak zokogni...nem, nem fognak. Akit nem szeretettek élve, azt nem szeretik holtában sem.
NE ZSAROLJ MÁSOKAT, HANEM KÉRJ SEGÍTSÉGET, DE AZONNAL!!!
Hívd fel a lelkisegélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!