Meg tudom győzni a szeretteimet, hogy jobb nekem, ha meghalok?
Nem igaz, hogy nincs megoldás, a lelki segély már nagyon sok emberen segített!
Menj el templomba, imádkozz! Ha tényleg hiszel az imákban, akkor Isten is segíteni fog rajtad!
Amúgy meg ha nem írod le, hogy mi a bajod, akkor hogyan próbáljunk megoldást nyújtani? Ha leírod, akár privátban, is akkor nagyobb az esélyed arra, hogy segítséget kapsz.
Van olyan online lelkisegély szolgálat, ahol nem teszik nyilvánossá a kérdésemet, hanem mondjuk küldök egy üzenetet és privátban válaszolnak?
Bár ez sem segítene, az 100%. Szerelmi bánatról van szó. Tudom miket szoktak mondani ilyenkor az emberek vigasztalásként, de engem nem lehet meggyőzni, és nem lehet megvigasztalni, semmi és senki más nem érdekel.
Mindenhol privátban válaszolnak, miért hoznák nyilvánosságra.
Amúgy a szerelmi bánat miatt a legértelmetlenebb az öngyilkosság. Az első szerelemnél mindenki azt hiszi, hogy hú, most összeomlik a világ, meg soha nem talál olyan jó csajt/srácot, mint Ő volt, azután mégis talál az ember...
Az idő sokmindent megold. Ez komoly!
Hát ennyi idősen tényleg lehetnél kicsit erősebb... Most őszintén, ér annyit az a másik, hogy meghalj miatta? Lehet neki fájna a legkevésbé, még ott lenne a családod, a barátaid, a kollégáid, stb...
Nem tudom milyen életed volt eddig, vagy ki ez a személy, de ha pl első szerelmed is, akivel akár tíz évig is együtt voltál, elhiszem hogy most úgy érzed, hogy nélküle üres a világ. De ebben az esetben ez csak azért van, mert hozzá kötöttél mindent. Mindent, még magadat is. Pedig Te nem ő vagy, hanem saját magad. Ezt az embert kéne megtalálnod, magadat. Tényleg gondolj azokra akik szeretnek, akiknek fontos vagy. Aztán meg biztos van olyan, amit szeretsz csinálni, esetleg szeretnél kipróbálni. Hát itt az ideje! :) Vagy utazz el a legközelebbi barátaiddal valahova legalább pár napra, az is segíthet. Vagy kezdj el sportolni, viccen kívül, a mozgás tényleg hasznos a lelki bajokra.
Viszont azt hiszem egy pszichológust jó lenne megkeresned, ő biztosan tudna segíteni.
Senki nem ér annyit, hogy eldobd miatta az életed. Bármennyit is voltatok együtt. Mindig van tovább. Csak keresd meg az utat. Az akadályok, a nehézségek nem azért vannak, hogy megállítsanak, hanem azért, hogy legyőzzük őket.
Kérj segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!