Meg tudom győzni a szeretteimet, hogy jobb nekem, ha meghalok?
Egyszerűen nem igaz, hogy ennyire makacs vagy! Az idő a legjobb orvosság! Találj ki valamilyen hobbit magadnak! Járj el vallási közösségbe!
Ha öngyilkos leszel, akkor könnyen a pokolra kerülhetsz, és akkor már mindörökre kínozni fog a fájdalom! És ez független attól, hogy hiszel-e Istenben vagy nem, mert attól még Ő létezik!
Kérdező, még mindig itt írogatsz? Azt hittem, már rég meghaltál...
Ebből is látszik, hogy csak sajnáltatod magad, inkább helyette legyél erős és fogadd el a helyzetet.
Te mit szólnál ahhoz, ha egy családtagod szerelmi bánat miatt el akarná veled fogadtadni, hogy meg akarja öngyilkolni magát? Te is lebeszélnéd nem?
Lépj tovább, majd megtalálod az igazi szerelmet, és akkor ha eszedbe jut, hogy "meg akartál halni", akkor majd rájössz, hogy jobb, hogy nem tetted meg.
És így is annyi jó dolog van az életben, kár egy rosszul sikerült kapcsolat, másik ember miatt eldobni.
Szedd össze magad.
"Neki már megírtam, de a családomnak még nem, és ez a rossz, őket meggyőzni, hogy a halál megváltás, mert megszabadít a szenvedéstől. "
Na ez egy súlyos tévedés, ugyanis Isten nem szereti az öngyilkosságot!
Szerintem meg igenis, sajnáltatod magad :D
A kérdésre tudod szerintem te a választ magadtól is. Sőt, szerintem azt is tudod, hogy az átlag ember mit válaszol az ilyen kérdésre. Azt is tudnod kell, hogy a szeretteidet nem tudod meggyőzni.
Ilyen helyzetben nem meggyőzni kell őket, csak kész helyzet elé állítani őket, hogy úgy mondjam. Tehát írj búcsúlevelet, aztán tedd meg, és majd megtudják stb.
Minek vagy a véleményükre kíváncsi, miért akarod őket meggyőzni? Mert sajnáltatni akarod magad előttük is.
Ebből is látszik, hogy nem is akarsz meghalni. CSak világfájdalmad van, és azt akarod, hogy mindenki téged sirasson. Mi ez, hogy "már minden kész van, csak az időpont hiányzik?" Mi ez, valami nyaralás időpontja vagy mi? :D Aki meg akar halni, nem az időponton szarakodik, hanem csak megteszi az első adandó alkalommal és kész. Aki meg akar halni, nem akar győzködni senkit, nem kíváncsi senki véleményére. Mit érdekelnek a földi emberek, ha a halálra vágysz? Akkor halj meg, de ne akarj már itt vitatkozni velem :D Mert az én véleményem, hogy igenis, csak sajnáltatod magad.
De újra leírom, hülyeség a halálon gondolkodni. Most csak kétségbe vagy esve, de a szerelmi bánat idővel úgyis elmúlik. Tedd túl magad rajta és kész.
"Na ez egy súlyos tévedés, ugyanis Isten nem szereti az öngyilkosságot!"
És szerinted Isten azt szereti, ha valaki szenved, aki nem szolgált rá?? Igen? Szerintem ez egy hülyeség. Miért büntet? Ha mindent tud, akkor azt is, hogy ha elveszi tőlem a legfontosabbat, akkor az életemet veszi el vele.
Az előzőnek pedig üzenem, hogy TÉVED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!