Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg tudom győzni a szeretteime...

Meg tudom győzni a szeretteimet, hogy jobb nekem, ha meghalok?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy fájjon bárkinek is, de ha elbeszélgetek velük, akkor talán ha felkészülnek rá lelkileg, akkor nyugodtabbak lesznek, hogy nekem ez így jó. A konkrét okot mondjuk nem szeretném elmondani nekik, nem akarok senkit belekeverni.

2014. máj. 26. 09:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
Ez szerintem megdeglett.
2015. szept. 12. 09:01
 42/43 A kérdező kommentje:
:D Nem "deglettem meg", élek és virulok! Bosszút álltam azon, aki az egészet okozta! És a lelkemben így béke van, hogy nem hagytam magam, hanem kárt okozhattam az ő életében, ahogy ő is kárt okozott az enyémben, majdnem ráment az egészségem, az életem! Aki bűnös, bűnhődjön, nincs bocsának, kegyelem! Akkor kezdett jobb kedvem lenni, amikor elhatároztam, hogy bosszút állok. Először csak gondolatban, amit elhessegettem, aztán meggyőztem magam, rendesen felkészültem, és végrehajtottam, sikerrel. És igen, örülök, hogy most neki sz@r, élvezem! Sőt, most, hogy neki rossz, még egy csapást próbálok mérni rá!
2015. szept. 28. 00:20
 43/43 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy élsz, de vigyázz, nehogy a bosszú visszafele süljön el, és ő is keresztbe tegyen neked!
2015. szept. 30. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!