Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nemsoka meghalok. Ugy erzem...

Nemsoka meghalok. Ugy erzem mar nincs sok hatra!?

Figyelt kérdés

Az eletem egy totalis katasztrofa. 24 eves letemre fogalmam sincs mi lesz velem. Teljesen nulla vagyok. Mindenfele elni akarasomat elvesztettem. Reggelente mar nincs miert felkelni. Egesz nap azon gondolkozok, hogy miert vagyok meg eletben. Sehova se tartok. Keptelen vagyok mar enni is. Nincs senki, akivel tudnel beszelni. Teljesen egyedul maradtam. Egy ideje probaltam kapcsolatot letesiteni masokkal, de kudarcba fulladt minden. Fogalmam sincs mar mit akarok. Nem hiszem, hogy par napnal tobb lehet hatra, annyira el vagyok keseredve. Mar egy ideje erik ez bennem. Azt hiszem valakinek el kellett mondanom ezt. Szamtalanszor eszembe jut, hogy vezetes kozben kikapcsolom a biztonsagi ovet es nekimegyek egy fanak, de meg eddig meg sose volt hozza eleg batorsagom. Egyre kozelebb van ez a pillanat.

koszonom, ha valaki elolvasta. En se tudom mar mi legyen, nem tudom hogy akarnam-e hogy valaki megprobaljon rajtam segiteni. Leginkabb csak tudatni akartam, hogy valaha letezik/letezett egy ilyen ember is.

2015. márc. 26. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó, mindenkinek vannak mély pontjai, de te még csak 24 vagy. Az egész élet előtted és még bármit elérhetsz.
2015. márc. 26. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Fiu vagy lany vagy? Nem èri feladni!!! Mutasd meg az Èletnek hogy te erős vagy!!! Istena legnehezebb csatákat a LEGJOBB HARCOSAINAK ADJA!!! TE AZ VAGY DAK ELFELJTETTED!! Rá kell èbredned!
2015. márc. 26. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most hülyén fog hangzani, amit mondok, de amikor én mélyponton voltam, akkor egy drága menhelyi kutyus segített nekem. Egyik ismerősöm kért meg, hogy ideiglenesen vigyázzak rá, mert nincs most elég szabad hely, és valahogy nálam is maradt. Reggel volt miért felkelnem, és amikor hazaértem, volt aki a nyakamba ugrott és üdvözölt. El sem tudom mondani mennyit jelent nekem, borzasztó sokat köszönhetek neki. Szerintem ha nincs ellenedre, te is próbáld meg, mert elképesztő, hogy ezek a kis állatok mennyire tudnak szeretni, és mennyire jó barátok. Egyébként kitartás, lesz jobb is még, hidd el! Csak 24 éves vagy. :)
2015. márc. 26. 20:56
 4/15 A kérdező kommentje:

Halas vagyok a biztatasokert, de azt hiszem mar keso.

Nincs lehetosegem egy kutyara, bar valoban szeretnek egyet. Egyebkent fiu vagyok.

2015. márc. 26. 20:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hey. Szívesen beszélgetnék veled ha akarod hátha tudok segíteni. 😄
2015. márc. 26. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Miért lenne késő? Mit rontottal el? Kezdj el valamit tanulni ami érdekel, és dolgozz azon a területen, a suliban még a munkahelyen találsz majd tarsakat. Sosem késő. Tudom hogyan érzed magad, most én is elcsesztem mindent... Ott hagytam az egyetemet amit tavaly osszel kezdtem, mert berezeltem, és a fejembe vettem hogy nekem ez nem megy, és hogy otthonról is el akarok költözni mert szar itthon élni, mert folyton csak a veszekedés megy... A fontosabb vizsgákat meg sem csináltam, a második félévben be sem jártam, így már muszáj ott hagynom az egyetemet, és nem is jelentkeztem máshová, így most másfél évig nem tudok mit kezdeni, csak alja munkákat dolgozni, és már ettől most teljesen kivagyok! Nagyon megbantam, de már nem tudom visszacsinalni, néha én is mélypontra kerülök és mindent kilátástalannak érzek, és meg akarok halni, de muszáj tovább menni, és nem feladni. Sosem késő!
2015. márc. 26. 21:15
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

Szia 24 evesen ... az autoert kar lenne, es ha csak lebenulsz korhazi kaja nagyon rossz, ki fog ellatni a hatralevo eletedben???kinek leszel a nyakan ? vagy egy tolokocsiba fogsz koldulni a bevasarlokozpont parkoloiban? Hatha valaki megszan? kozben arra gondolsz, hogy mennyire barom voltal 24 evesen? Mindenkinek van melypont az eleteben, mindenkinek... Valaszthatnal mas modszert is ami biztosabb, talan a kocsi arabol meglenne a temetes ha a sajat penzedbol vetted, ha meg nem akkor nagyon szep dolog a csaladi autot ripityara torni sajat onzo celod elerese vegett.

szanalmas vagy. Menyj el dolgozni es a fizetesed 30% utald at nekem ez lehetne az elso celod, mar csak azert is megerdemlem, hogy celt attam a tetves kis eletednek

2015. márc. 26. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon szívesen segítek neked, beszélhetnénk. Hasonlón mentem, illetve megyek még keresztül.
2015. márc. 26. 22:41
 9/15 A kérdező kommentje:

Szia,

Veled mi tortent? Szeretnelek meghallgatni, mar en magam se tudom, hogy mit csinaljak elkeseredettsegemben.

2015. márc. 26. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel úgyis úgy véled, hogy minden mindegy már, mi lenne, ha kipróbálnál valamit? Mondjuk teljesen fordítsd el magadról a figyelmed, és kezdj el önkénteskedni. Kutya/macska menhelyen, vagy akár öregek otthonában... tudod, mennyi szeretetre vágyhatnak ott az állatok és emberek? Egy idős bácsi például, akit senki sem látogat, te meg odamész, és kedvesen elsakkozol vele. Rámosolyogsz egy idős nénire. Megszeretgetsz egy állatot... most egy kid ideig ne magaddal foglalkozz, ne kapni akarj, hanem ADJ! Mert ezerszeresen visszakapod, és érezni fogod a hálát, a szeretetet, hogy örömet okoztál... ez megfizethetetlen érzés!
2015. márc. 26. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!