Mit tegyek? Már elegem van.
Figyelt kérdés
Van egy lány akit gyűlölök azota hogy tudom h az a fiu kisérgeti haza "baratilag" akit szeretek..de elvsztettem..es amikor meglatom egyszerűen elkap a siras..ma már kétszer sirtam amiatt a.......:( és ezt nem én szabályzom csak feljönnek az emlékek.....minden hogy vele joban van...en meg már nem érdeklem azt a fiut..szerintem..és nem tudom mit csináljak h ne sirjak hanem eros maradjak és le akarom nézni meg le is nézem meg megvetem..de azért nem olyan egysezru..mit csináljak?..:(2015. febr. 24. 17:20
1/4 anonim válasza:
Törődj bele hogy ez van, azért ne gyűlöld a másikat mert jóba van mással!!! Mindenkinek meg van a saját élete és nekik is! Ha ő nekik így jó akkor FOGADD EL!
És amúgy beszéld meg a fiúval hogy mi a bánatod, de szerintem ha te ilyen gonosz és aljas vagy hogy ezért utálsz mást és ahhoz folyamodsz hogy "le akarom nézni meg le is nézem meg megvetem" jobb neki nélküled!!!
Ja és... "leoltom a rakba meg lepontozom" Köszönjük Emese, gyere pontozz le és olts is ha ennyire telik. Gondolom 14 éves körüli lehetsz.
2/4 anonim válasza:
Mit tegyél? Semmit. szerinted ez mással nem is fordul elő? Sokan sosem kapnak meg akit akarnak, vagy szeretnek, csak egy másik valakit, akivel talán csak szexből jár.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a vetéltársad kedvesebb nálad, ezért választja őt a fiú. Mert ő dönt.
Lenézés, megvetés, hiszti nem nyerő taktika.
4/4 anonim válasza:
Lenézni meg megvetni eléggé gyerekes dolog. Azzal kapcsolatban tudok tanácsot adni hogy hogy maradj erős. Én sok gyakorlással elsajátítottam azt a technikát hogy a szomorúságot dühvé alakítom. Így mikor sírhatnék vagyok inkább dühös leszek :). Gyakorolj sokat és felejtsd el azt aki téged is elfelejtett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!