Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekem van csak elegem a nők...

Nekem van csak elegem a nők igényességeiből?

Figyelt kérdés

elnézést a kérdésért, elsősorban nem nőkhöz szól :d

viszont érdekelne hogy csak nekem van e elegem a nők igényességeiből, lehet én vagyok pesszimista, de mi itt teljesen megfeszülünk állandó nyomás alatt vagyunk küzdünk nyomjuk ezerrel csak azért hogy fent tudjunk tartani egy szintet a nő kegyeiért, de még is... mintha annyira le szarnák ezt, nem értékelik, csak az h legyen.. "add meg uram de máris. és ha egy picit sem azt kapják akkor ennyi volt.

de azt veszem észre hogy mintha semmi nem lenne elég, ... még ha el is jutok egy szintig valamiben de ha el is akadok, az nemjó mert a nő jön már a következő igényeivel.. meg miért van az hogy mindig azt irigyli ami másnak van, miért nem lehet egyénileg értékelni valakit amit elért.. ha vagyok valakivel és netán képbe jön egy dominánsabb alkat, aki egyből le is veszi a nőt a lábárol, aki tud 5 nyelven beszélni, akkor még én leszek földbe tiporva hogy én miért nem tudok..

2014. dec. 2. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Mintha valakinek kisebbségi komplexusa lenne:)
2014. dec. 2. 23:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem például nincsenek nagy igényeim, de ha veled lennék irigyelnék én is másokat, akiket nem fárasztanál le ezzel a nyafogásoddal!
2014. dec. 2. 23:41
 3/14 A kérdező kommentje:
hát ne haragudj, de nem is neked szólt a kérdés. de ha te is a nőkhöz vonzódsz akkor bocs.
2014. dec. 2. 23:50
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Általában az panaszkodik a nőkkel kapcsolatban (fordítva is igaz), aki sikertelen. A férjemtől pl. sosem hallok / hallottam ilyeneket, még a járásunk előtt sem. :) Minden kisugárzás kérdése. Amikor valaki csak panaszkodik és szidja a nőket ha épp nem jön össze semmi, akkor persze hogy elkerülik a normális, kiegyensúlyozott nők. :) Volt ilyen férfi ismerősöm és meg is szakítottam vele a kapcsolatot, mert másról sem szóltak a beszélgetéseink, mint arról hogy ő megállás nélkül panaszkodott. Bele sem merek gondolni, hogy a barátnőjének milyen lehetett. Egyszerűen csak abba kell belegondolni, hogy mennyire leszívja az embert egy állandóan "síró" ismerős. Persze hogy egy idő után már a másik fél is beleköt mindenbe... Mert ez lesz az alap. Ördögi kör, mert sokan észre sem veszik hogy ahelyett hogy a meglévő jó tulajdonságaikat csillogtatnák és fejlesztenék, csak sajnáltatják magukat.
2014. dec. 3. 00:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni. A pasiknak főképp az számít, hogy legyen jó nő a barátnője, ami teljesen érthető, mivel MINDENKI felszínes egy kicsit, viszont ha a pasi megöregszik, akkor vágyik a fiatalabb nőkre, ezért az öregebbet sokszor elhagyja. Nőnek se könnyű lenni. Elég unalmas már, hogy ilyen ellenségeskedő kérdéseket tesznek fel az itteni emberek. Semmi jó sem sül ki belőle. Egyébként a nők utálják, ha egy férfi rinyál, csak mondom.
2014. dec. 3. 01:30
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

4: "Általában az panaszkodik a nőkkel kapcsolatban (fordítva is igaz), aki sikertelen. "

Ugyanez a tapasztalatom.

Egészséges önbizalommal, magabiztossággal rendelkező férfiaktól nem szoktam siránkozást hallani.

2014. dec. 3. 02:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem is elegem van.

A volt barátnőm volt olyan, hogy folyton verseng mindenkivel, ez szar, az szar, de annyi esze már nem volt, hogy elvégezzen olyan iskolát, ami olyan szakmát adott volna neki, amivel több pénzt kereshetne.

Marha nagy igényei viszont voltak, hisztizni tudott rendesen, meg nyávogni, nekem ebből lett marhára elegem.

A fenti agyonképzett válaszadóknak üzenem, igen, vannak sikertelen férfiak, de olyan nők között, akik agyilag meglehetősen el vannak szállva maguktól, és jól be tudják palizni a férfiakat, de általánosságban lassan azt látom, minden nő ilyen, mert szinte mindegyik egy NAGY, BÜDÖS, R..ANC.

2014. dec. 3. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Létezik a jelenség, ún. királylány-szindróma. Általában ivarérettségtől kb.harminc éves korig tart, amikor a többségük rájön, hogy azt is meg lehet becsülni, ami van, nem csak ácsingózni arra, ami nincs. Csak sajnos az a világ már elmúlt, ahol a pasas mindig tudott ügyeskedni, hogy kicsit jobb legyen, mint a szomszédnál, meg amúgy is fenn lehetett tartani egy normál életszínvonalat 8 óra munkával.

Ne aggódj, azért vannak mindig kivételek, olyan lányok, akik a földön járnak. Nekik valszeg lesz boldog házasságuk,gyerekekkel,férjjel, aki megbecsüli őket.A királylányoknak meg vagy megvalósulnak az álmaik, vagy nem. De inkább nem.

2014. dec. 3. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen; pont ez jutott az eszembe nekem is... a legjobb barátom exe a munkatársam (kb. 4 évet jártak együtt) és a hölgy ezzel a kapcsolattal érett meg egy komoly kapcsolatra. Amire észbe kapott, a barátomnak már nem kellett, de azóta mindketten megtalálták a párjukat.

Sokan elmondták előttem, de a nők nagy részénél tényleg ez a 30 éves kor a választóvonal... olyan dolgokon hisztiztek és akadtak ki huszonévesen, amiért harmincasként "h.lye p.csázzák" a mai huszasokat. :)

2014. dec. 3. 11:46
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát ez tényleg egy ördögi kör. na meg persze nagyban számit hogy ki milyen környezetbe élt, nőtt fel. mindenkinek egyénileg tapasztal, vagy nem tapasztal dolgokat.

De kedves 3. te is csak saját példából "mártirkodsz, kiemeled ugyanúgy hogy a nőknek mi a rossz..ahelyett hogy segitenél vagy a kérdésre válaszolnál. (nem véletlen irtam oda hogy nem nőkhöz szól)

és ez a baj, nekem nem lehetnek gondjaim.., amit te mondasz, meg ahogy látom sok nőnél is. Ha van valami gondom vagy gondja egy férfinak, azt nem tudjuk veletek úgy megbeszélni anélkül hogy sajátmagatokat emelnétek ki és teljesen a saját oldalára forditsátok, és még ti legyetek a "bántott alany. Tehát... nem lehetnek gondjaim. Tényleg egy ördögi kőr, mert, hogy változtassunk ezen a rossz tulajdonságon ha a másik fél le se sz.rja és nem foglalkozik ezzel, és menekül ez elől.

Most ez olyan hogy erőltessek magamra egy olyan vigyort mintha semmibajom nem lenne közbe gondjaim vannak és úgy jó pofizzak meg hazudjak a nőnek..

Én nem sirok meg nincs annyi gondom, csak annyira nem tetszik ez a mentalitás... és kezd elegem lenni az hogy mindig ez jön vissza, még ha teszek is ellene,

ezt csinálom akkor az nem jó ha meg azt akkor meg az nemjó.

magyarul az, legyen minden tökéletes nálatok.

Na de még egyszer kiemelem Tisztelet a kivételnek

2014. dec. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!