Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekem van csak elegem a nők...

Nekem van csak elegem a nők igényességeiből?

Figyelt kérdés

elnézést a kérdésért, elsősorban nem nőkhöz szól :d

viszont érdekelne hogy csak nekem van e elegem a nők igényességeiből, lehet én vagyok pesszimista, de mi itt teljesen megfeszülünk állandó nyomás alatt vagyunk küzdünk nyomjuk ezerrel csak azért hogy fent tudjunk tartani egy szintet a nő kegyeiért, de még is... mintha annyira le szarnák ezt, nem értékelik, csak az h legyen.. "add meg uram de máris. és ha egy picit sem azt kapják akkor ennyi volt.

de azt veszem észre hogy mintha semmi nem lenne elég, ... még ha el is jutok egy szintig valamiben de ha el is akadok, az nemjó mert a nő jön már a következő igényeivel.. meg miért van az hogy mindig azt irigyli ami másnak van, miért nem lehet egyénileg értékelni valakit amit elért.. ha vagyok valakivel és netán képbe jön egy dominánsabb alkat, aki egyből le is veszi a nőt a lábárol, aki tud 5 nyelven beszélni, akkor még én leszek földbe tiporva hogy én miért nem tudok..

2014. dec. 2. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az itteni Nők mindegyike szánalmas,csak fújják-fújják a magukét,azzal pedig kötelező egyett érteni..
2014. dec. 3. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a sok lány meg baxatja magát sok semmirevaló,énközpontú világ utáló p@tkánnyal, majd huszonéves koruk vége fele kapnak észhez hogy hoppá, kéne már egy normális pasi is mert így nem lesz család meg normális élete. De akkor már normális férfinak nem fog kelleni. Egyrészt egy világi r1banc kutyának se kell, másrészt ha meg már gyereke lett akkor esetleg egy másik gyerekes apánál lehet esélye. Rengeteg ilyen nőt ismerek és őszintén szólva már nem tudom őket sajnálni. Megérdemlik a sorsukat.
2014. dec. 3. 20:52
 13/14 A kérdező kommentje:

:DD Ennyi!

hát meg vagyok nyugodva, azthittem már hátbatámadnak, de jó hogy más is igy gondolja. Az viszont teljesen igaz, én is tapasztaltam az olyanokat h "ő más mint a többi" :D hát.. ugyanúgy nő, megfogalmazni nemtudná miben más. Na meg azt is kezdem érzékelni mostanság... ha túl kedves az ember meg normális meg segiteni akar, akkor kihasználnak, semmibe néznek, meg ja.. elhintenek a füledbe minden jót, csak hogy "megnyugtassanak, közbe a hátad mögött meg csak úgy gondolja hogy Bartázónába talán beleférsz. ezzel manipulálnak. aztán ja itt kezdődik a kőr hogy ha meg változtatok és bunkózok akkor meg az van elhiresztelve az egészről meg felfújva, h nincs normális pasi.. meg h minden pasi bunkó.. akkor is az van h ő a bántott alany. Egyszerüen nehéz.. megtalálni az aranyközép utat.

2014. dec. 3. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:

21:11

Ezekröl sokat tudnák mesélni,meg az itteniekröl,privibe megtalálsz..

2014. dec. 8. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!