Hogyan legyek magabiztos?
Eléggé önbizalomhiányos vagyok,nehezen ismerkedem emberekkel.Sajnos ez kihat arra is,hogy nehezen szólalok fel akár órán,akár bárhol máshol az életben.Csendesebb típus vagyok,nem vagyok harsány,nem mindig merem kimondani a véleményem.Éppen ezért,pl.anyós jelöltem,aki elég harsány,ő is elkönyvelt ilyennek,ezért már én is így tekintek magamra.pedig szeretnék határozott,magabiztos lenni,aki tele van önbizalommal,kimeri mondani a véleményét,mer beszélgetni,megszólítani embereket.
Elvileg okom nem lenne rá,külsőleg csinos vagyok,van párom lassan 3 éve,előtte is sok férfi megkörnyékezett,az ország egyik legjobb egyetemére járok,valamiért mégis bennem van ez az érzés :( Minden felszólalás elött iszonyatosan izgulok,néha csak elbújnék minden és mindenki elöl.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!