Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyek magabiztos?

Hogyan legyek magabiztos?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalomhiányos vagyok,nehezen ismerkedem emberekkel.Sajnos ez kihat arra is,hogy nehezen szólalok fel akár órán,akár bárhol máshol az életben.Csendesebb típus vagyok,nem vagyok harsány,nem mindig merem kimondani a véleményem.Éppen ezért,pl.anyós jelöltem,aki elég harsány,ő is elkönyvelt ilyennek,ezért már én is így tekintek magamra.pedig szeretnék határozott,magabiztos lenni,aki tele van önbizalommal,kimeri mondani a véleményét,mer beszélgetni,megszólítani embereket.

Elvileg okom nem lenne rá,külsőleg csinos vagyok,van párom lassan 3 éve,előtte is sok férfi megkörnyékezett,az ország egyik legjobb egyetemére járok,valamiért mégis bennem van ez az érzés :( Minden felszólalás elött iszonyatosan izgulok,néha csak elbújnék minden és mindenki elöl.

21/L

2015. febr. 23. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nincs megfelelő pasid aki minden téren helyrerak!
2015. febr. 23. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
szembe kell menned a félelmeddel. attól fog nőni a magabiztosságod, ha belemész olyan szituációkba, amik újak neked, és nem tudod, hogy mi lesz a kimenetelük. (ergó komfortzónán kívüli élet)
2015. febr. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!