Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyek szép, csábító,...

Hogyan legyek szép, csábító, magabiztos?

Figyelt kérdés
Sziasztok .. 13 éves vagyok pici a koromhoz képest... és van egy 12 éves unokatestvérem ő viszont kinéz 16-17 évesnek .. ő sokkal szebb ő sokkal jobb mint én, neki divatosabb cuccai vannak meg minden és minden fiút csak ő érdekli :( ha meglát minket valami fiú akkor engem szinte nem is lát csak az unokatesómat aki magas szép hosszú barna hajú csimos meg minden .. mit csináljak hogy én is olyan szép legyek mint ő és rám is felnézzenek a fiúk??? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!13/l
2014. júl. 27. 02:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
aludj
2014. júl. 27. 02:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit mert 13 évesen nem kellenek fiúk neked. Az idő az ami majd olyan szintre hozza a másodlagos nemi jellegeidet amitől majd felfigyelnek rád.
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A csábító jelzőt nem a 13 évesekre szokták használni.
 4/7 anonim ***** válasza:
Küldesz képet magadról? 16/f
2014. júl. 27. 02:33
 5/7 anonim válasza:
100%
13 éves kiscsajok ritkán írnak ide ilyen kamuszagú kérdéseket hajnali fél3kor...
2014. júl. 27. 04:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont az ilyenekből lesz olyan 17-8-9 éves, akik csak 1 éjszakára kellenek a fiúknak. Ha elmegyünk bulizni, mindig csak nevetünk az ilyeneken, hogy jutottak idáig. Már tudom a választ. 13 évesen kezdődik...
2014. júl. 27. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:
jó nem úgy akartam írni hogy csábító meg ilyenek...csak hát hogy legyek olyan csaj akire felfigyelnek a fiúk? nem fiúzni akarok csak szeretném azért hogy legalább a korombeli fiúk figyeljenek fel rám legalább... és azért hajnali fél 3-kor írtam mert falunapon voltunk ami éjfélig tartott és hazajöttem és nem tudok aludni :(
2014. júl. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!