Mihez kezdjek? Ti mit tennétek a helyemben?
Tiszta ideg vagyok egész nap, nem tudom, hogy mit akarok az életben. Most kellett beadni a jelentkezést felsőoktatási intézményekbe, hát be is adtam, de csak azért, mert muszáj volt, nem igazán érdekel az egész szak, vele együtt más sem. Közben dolgozzam ki a tételeket, írjak belőlük, pihenjek, meg "szórakozzak" is. Csak nálam a szórakozás már nem igazán létezik, nem is emlékszem, hogy mikor éreztem úgy igazán jól magam utoljára. Most lesz haverom születésnapja, ezért elhívott bulizni. Nem lenne rossz végre levezetni a feszültséget, de tudom, hogy a szórakozóhelyek tipikus társkeresők a "legaljának". Csak idióta csávók és forintos nők járnak oda, ismerkedni alig van lehetőség, mivel semmit nem hallani, inni lehet, mert az menő. Most akkor próbáljam meg magam jól érezni úgy, hogy tudom, hogy xar minden, tehát generáljak egy áljókedvet, hogy legalább a haverjaim estéjét ne rontsam el, én meg jópofizzak egész este, hogy aztán azért is rosszabbul érzem majd magam, hogy megjátszottam az egészet. Ők tudják jólérezni magukat, hiszen az egyiknek már van munkája, a másik nem jár iskolába, henyél, a harmadiknak pedig megvan, hogy mit fog kezdeni iskola után, ezért nem aggódik egyikőjük sem, engem meg megöl az ideg és aztán jópofizzak, játsszam meg magam, hogy minden rendben van. Nem mondhatom azt, hogy nem megyek, meghívott, születésnapja lesz, mondhatni a legjobb "barátom". Szétcsapni meg nem akarom magam, akkor azért lesz rosszkedvem egész hétvégén, és ez mindig így van, ha sokat iszok, akkor már majdnem depressziós leszek 1-2 napig, és tanulnom is kellene, meg a pia nem megoldás, ugye..
Ti mihez kezdenétek a helyemben? Kilátástalan a közel- távoljövőm is.
Ennyi rinyálást, édes istenem. Fele ennyire nem para az érettségi, cska mindenki akkora feneket kerít neki, nevetséges.
Ha nincs kedved bulizni menni, akkor ne menjél. Tolj be egy filmet és egy sört, aztán aludd ki magad meg ezt a rinyapina hangulatot.
Nem az érettségi a para, hanem az, hogy mit kezdjek majd magammal. Az egy dolog, hogy felvesznek főiskolára, de nem érdekel az a szak, csak bejelöltem, hogy legyen valami.. Lehet, hogy megtetszik majd, de ez egyáltalán nem biztos.
Most őszintén, te a legjobb barátod születésnapjára a meghívást elutasítanád? Nem csodálnám, ha nem állna velem szóba többet..
A busz reggel 6-kor jön leghamarabb, muszáj végig ott lennem a bulin.
Hát azért nem olyan egyszerű ez, nem vesznek fel, vagy nem tetszik, akkor otthagyom, keresek mást.. Végül is így csak 1 évet elbohóckodnék, az tényleg semmi, csak 1 év. Nem tudom, gondolom te elvégezted, vagy valami, hogy ilyen lazán veszed.
Azért az is laza, hogy 19 évesen nem tudom mit akarok dolgozni, nem kell ezt sem túlgondolkodni, ugye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!