Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az életemmel?

Mit kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és nincsenek barátaim, nincs hobbim se meg, nem vagyok jó tanuló, nem tudom mi legyen a szakmám ha egyáltalán letudom e tenni a sulit az egész életem már most rossz csak itthon ülök mert magán tanuló vagyok és csak unatkozok egésznap.

Azért vagyok magán tanuló mert 2x jártam ugyan abba a suliba és onnan kirugtak mert sokat hiányoztam,és most egy másikba járok ,meg tanulni sem nagyon akarok.

2014. nov. 11. 09:16
 1/5 anonim válasza:
Ehhez csak gratulálni tudok. Ha valamilyen életet akarsz akkor tanulj, járj valami szakkörre ami érdekel és ott lespanolhatsz emberekkel, én is ezt csinálom. 17/L
2014. nov. 11. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
kezdj el tanulni. keresd meg azt a szakmát ami erdekel, kutass a neten. enis magantanulo vagyok. jarj el szorakozni, ismerkedni, mondjuk gondolom nem mersz tarsasagba menni ha nincs baratod. sajnalom :(
2014. nov. 11. 09:26
 3/5 anonim válasza:
Csak szedd össze magad.
2014. nov. 11. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Első dolog, hogy ne légy magántanuló és tessék bejárni az iskolába. Persze, hogy unatkozol és céltalannak látod az életed, ha minden nap a 4 fal között sajnálod magad. Tessék kimozdulni. Az iskolában majd szerzel barátokat és könnyebb lesz minden. Tanulni meg kell. Az nem olyan, hogy szeretne, nem szeretne az ember. Kell és kész. Azért a 2-est 3-ast nem egy nagy dolog megszerezni semmiből. Az már annyiból menne, ha bejárnál iskolába. Rád férne, hogy közösségbe járj...
2014. nov. 11. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezdetnek válassz magadnak egy olyan közösségi elfoglaltságot ami révén találkozhatsz emberekkel.ha nem más menj el hetente 3x a helyi könyvtárba netezni.Nem baj ha van otthon full gyors net:)Vagy bármi,ahol lehetőség nyílik rá hogy valaki beszédbe elegyedjen veled.nem fognak leszólítani,de így még esélyes hogy barátokat szerzel,ha hosszabb folyamatról is beszélünk...mert otthon ülve ez nem fog menni.Keress egy olyan elfoglaltságot ami érdekel,leköt.Ha most nincs ilyen,akkor is kezd el próbálgatni a körülötted lévő lehetőségeket,hátha megragad valamelyik. Arra,hogy nem szeretsz tanulni,egyet tanácsolhatok:Édesapám mindig azt mondta,nem lehet mindenki 5-ös tanuló,de valakiből még a kettes sem lehet kihúzni,nem baj!Annak az embernek,nem kell mást tenni,mint szeretni a fizikai munkát:)Bár a családomban mindenkinek magasabb végzettsége lett.Elvégre az ember azért tanul hogy könnyebb legyen neki a jövőbeni munka szempontjából.Mázlid,hogy szükség van még másfajta emberi munkaerőre is mint segédmunka,árufeltöltő....a targoncások tudod mennyi fizetést kapnak? :) fel a fejjel,és előre!!!!!
2014. nov. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!