Mit kezdjek a karjaimmal beszélgetés közben?
25 éves nő vagyok, tudom, vicces, de egyszerűen nem tudom mit kezdjek a karjaimmal, amikor beszélgetek valakivel. Karba tenni/összefonni magam előtt nem akarom, mert az úgy tudom, elzárkózást jelent, nem akarom ezt sugallni a másik felé. Ha egyszerűen lógatom a testem mellett, az olyan béna....
Ti mit szoktatok csinálni? :)
Karba tényleg ne tedd, ellenséges jeleket küldhetsz a beszélgetőpartnerednek.
Ha lógatod, azzal sincs semmi baj, vagy kulcsold össze magad előtt lógatva.
Én amúgy ilyenkor leveszem a karkötőm, vagy a gyűrűm és azt forgatom, piszkálom, de nem szándékosan, hanem ez csak így magától jön.
"Karba tenni/összefonni magam előtt nem akarom, mert az úgy tudom, elzárkózást jelent"
Ez afféle vulgárpszichológia, tévhit, a prolik körében népszerű marhaság.
Olyanoknak való, akik Coelho, a Biblia, Oravecz Nóra meg Müller Péter közhelyes giccsei alapján próbálják megérteni az életet meg az emberi viselkedést.
Nyugodtan fond össze a karod, ha jólesik. Vagy tedd csípőre a kezed, vagy vágd zsebre (igen! Nőknek is szabad!).
Általában a zsebembe teszem, vagy az egyik kezem a zsebemben van, a másikkal gesztikulálok.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!