Szeretném ,ha valaki megosztaná velem ,hogy telt a mai napja ,vagy egyébként ,hogy is érezte magát ma?
2015. jan. 26. 21:10
1/9 anonim válasza:
Jobban, mint tegnap.
2015. jan. 26. 21:13
2/9 anonim válasza:
Nem jól. Gondok vannak a kapcsoltunkkal. És fogalmam sincs, hogyan oldjuk meg. A legnagyobb baj, hogy csak én fáradoznék a megoldáson, így meg ugye nem lehet. Várom a hétvégét, már most hétfőn, hogy a barátaim eltereljék a figyelmemet.
2015. jan. 26. 21:15
3/9 anonim válasza:
Állandóan sz.rul érzem magam, de vannak jobb pillanatok, egy jó film, egy érdekes esemény, ma például láttam császármetszést, de ezek csak pillanatnyi "örömet" nyújtanak. Az öröm nem is jó szó, inkább, az a jó kifejezés, hogy vannak pillanatok, amikor az élet elviselhető.
2015. jan. 26. 21:17
4/9 anonim válasza:
A kedves aranyos fizika tanárom beírt egy egyest, mert NÉGY szó nem volt leírva. Az ő állítása szerint nem írtam semmit. Ezzel a lendülettel le is mondhatok a négyesről, ami plusz pont lenne egyetemi felvételinél. Kösz te mocskos khuva.
2015. jan. 26. 21:25
5/9 anonim válasza:
Részben egyet értek a 3. válaszolóval.
Szokásos napjaimat tengetem az iskolapadban, miközben arra gondolok, hogy egyszer visszasírom ezeket a pillanatokat. Elszomorít a tudat, hogy a héten annyi témazárót és dolgozatot írunk, hogy azt sem tudom melyikre tanuljak többet- melyiket szorítsam háttérbe.
A mai nem nem volt olyan stresszes mint szokott, de még csak hét eleje van- fránya pesszimizmus..
2015. jan. 26. 21:28
6/9 anonim válasza:
Nem jól, meg őrit a magány. Szociális fóbiám miatt nem tudok ismerkedni. Mindennap csak kesergek.
26F
2015. jan. 26. 21:44
7/9 anonim válasza:
Délelőtt beszélgettem anyával és apával, ami tökjó volt, még ha neha kellemetlen híreket is közöl, szeretek vele sokat telefonálni. Már egy hónapja nem láttam őket és eközben elég sok változás történt otthon. Kicsit furcsán érzem magam, de nagyon megnyugtat, hogy mi egy erős, összetartó család vagyunk. Közben itt a vizsgaidőszak és a lelkiismeretem kezd a béka feneke alá süllyedni, mert keveset tanultam eddig. Ha a múltra gondolok, hiányzik, mert csodálatos volt, ha a jövőre.... még nem tudom milyen lesz. Szóval belegondolva a lejobb ahol lehetek az a jelen. Ma amúgy majdnem egész nap egyedül voltam az albiban és délután beiktattam egy sírós órát. Ilyenkor mindig olyan megható videókat nézek ahol katonák térnek haza a családjukhoz, másképp nagyon nehezen tudok sírni, kivéve ha meglátok egy másik embert aki sír. Kicsit megkönnyebbültem tőle.
Neked milyen volt a napod?
21/L
2015. jan. 26. 21:59
8/9 anonim válasza:
Boldog vagyok mint mindig. :D
2015. jan. 27. 06:25
9/9 A kérdező kommentje:
ÉN vagyok mosolygós emberek ,szeretném tudni "mert kezdő vagyok itt" hol láthatom hogy mindenkinek irtam.e-é :)) ma én vicces napot tartok ,úgy döntöttem ,pedig annyi dolgom lenne ,de persze megcsinálom humorból:))és tök egyedül vagyok a párom csak hétvégén jön haza ,nekem nincs melóm jajj erre nem is gondolok mert akkor ideges leszek ...húúú,majd beszélgetek a nyulammal :)) meg a kacsákkal:)) szóval mindenkinek írtam? :))MA vicces nap csak azért is :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!