Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktátok likeolni facebookon...

Szoktátok likeolni facebookon olyan emberek kiírásait, képeit, akikkel amúgy nem vagytok jóban?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem érdekelnek az olyan emberek, akkor meg minek?
2014. okt. 21. 21:15
 2/8 anonim válasza:
Dehogy.
2014. okt. 21. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Én senkijét nem like-olom.
2014. okt. 21. 21:28
 4/8 anonim válasza:
Én csak azoknak a képeit szoktam likeolni a képeit, akik az enyémet szokták (viszonzásként), akikkel jóban is vagyok. Kiírásokat meg nem is szoktam likeolni...
2014. okt. 21. 21:33
 5/8 Luluka97 válasza:
velem nagy ritkán megesik hogy lájkolom
2014. okt. 21. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
nem, hiszen magát a személyt sem kedvelem. ha lájkolnám, az jófejkedésnek tűnne. őket általában le is hideolom, vagy ha nagyon utálom és idegesít, akkor törlöm.
2014. okt. 21. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt likeolom ami tetszik, szóval egy jó képet vagy posztot előfordul hogy likeolok. Meg mondjuk olyanok akiket nem igen ismerek és kedvelek nem ismerőseim.
2014. okt. 21. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt lájkolom ami tetszik, nem aki. Mi értelme annak, hogy van egy fos kép vagy egy akármi idióta poszt és mindenki belájkolja aki kedveli magát a személyt, de egyébként a kép nem lájkolni való, hanem inkább titkolni kellene. Akármennyire is szeretek valakit én ugyan be nem lájkolom. Viszont legyen valaki bármekkora hülye, ha valami jót rak ki azt lájkolom, illetve ha nem hülye csak távoli ismerősök vagyunk akkor is.

Ha a személyeket lájkolnánk akkor nem lenne minden kép, poszt alatt lehetőség hanem csak a személyek adatlapján és kész. Csak sokan valahogy nem fogják fel a lényeget.

2014. okt. 22. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!