Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem látom a barátom kiírásait,...

Nem látom a barátom kiírásait, megosztásait facebookon! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
tudom,hogy belehet állítani,hogy egyes személyek ne lássák posztjainkat,stb. viszont itt semmi nincs beállítva,mert megmutatta. és egyszerűen nem értem mi lehet a probléma?! miért pont csak az övét nem látom? O.o esetleg nálam lehet valami beállítva? :O kérlek segitsetek :) köszi előre is :)
2013. okt. 18. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
szakítani akar ;-)
2013. okt. 18. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Rámész az adatlapjára, a borítókép jobb alsó sarkában lévő Ismerősök-re úzod az egeret, ott a rákattintasz a beállításokra, aztán rámész hogy az összes frissítést szeretnéd látni.
2013. okt. 18. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Hiába megyek rá..akkor sem látom :(
2013. okt. 18. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor pedig trükközik a srác ;)
2013. okt. 18. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:
De miért csinálná?Bnőméről néztük az oldalát,és semmi olyasmit nincs kint,amit nem kellene látnom..viszont ő legalább látja a kiírásait. Biztos nem az én facebookommal van baj?
2013. okt. 18. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:

mondom én szakítani akar!

biztos beállított téged kivételnek, hogy csak te lásd amit ő ír.

2013. okt. 18. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg barátnődéről: minden poszt mellett ott van az adatvédelmi beállítás, egy kis ikon a poszt ideje mellett. Vidd rá az egeret és kiírja, ha valaki kivételnek van téve.
2013. okt. 18. 17:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Megnéztük..és nincs senki beállítva..az összes ismerősre van állítva..

és köszi,hogy próbáltok segiteni :)

2013. okt. 18. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Senki másnak sincs semmi ötlete,hogy mi lehet? :\
2013. okt. 19. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!