Hogy vagytok emberek?
Figyelt kérdés
mivel jobb dolgom nincs ezért megkérdem tőletek hogy telik a napotok ? mi van veletek ?2013. okt. 22. 23:22
1/5 anonim válasza:
Autókat nézegetek a neten:D Unalmas nagyon, viszont nem tudok aludni, állandóan kattog valamin az agyam:D:/ Veled mizu?? Mi jót csinálsz? :D
2/5 anonim válasza:
baliról írok neked, itt a parton süttetem a hasam, és emailek küldése közt felnéztem az oldalra, mert otthon ez a kedvenc időtöltésem.
szóval kösz, megvagyok most:)
3/5 anonim válasza:
Tegnap a kérdésed kiírásának időpontjakor ki voltam dőlve és iszonyatosan fáradt voltam.
Jelenleg remekül vagyok, kipihenten, energikusan, és ízlelgetem a kávét mielőtt belecsapok a napba.
4/5 anonim válasza:
kösz jól vagyok :)) jelenleg élvezem a szünetet
5/5 A kérdező kommentje:
első köszönöm én is jól vagyok örülök hogy mindenki megvan :)
2013. okt. 23. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!