Moderátorok? Küldjetek valami jelet, hogy tényleg léteztek, hogy ti is csak emberek vagytok!
2013. aug. 27. 04:04
1/13 anonim válasza:
Majd amikor megerőszakolnak barátom! :D
2/13 anonim válasza:
Kiszel Tünde az egyik, szerintem.
4/13 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Feltehetően emberek, de majd ezután kiderül. :D Én megtettem, ami tőlem tellik.
5/13 anonim válasza:
a bannolás elég bizonyíték lesz.
6/13 anonim válasza:
A kérdésedben kérned kellett volna, hogy személyhez szóló üzenettel értesítsenek majd a törlésről. Nekem már megtették, mikor kértem :D
7/13 anonim válasza:
Írj ide:info@gyakorikerdesek.hu én is ezt szoktam ha olyan van. Személyesen adnak válaszüzenetet
8/13 anonim válasza:
Huh, kérdező, már majd megölt a kétség minket, de jó, hogy feltetted ezt a kérdést, most legalább tudjuk, hogy létezel,és te is csak ember vagy...
9/13 anonim válasza:
Emberek! Ezt én is korábban vhol megkérdeztem!
Emberek ugyanúgy ugyanolyan emberi jogokkal.
És ez sértő lehet nekik, hogy ők fönntartják az oldalakat, te meg, kérdező ezt megkérdőjelezed! Pl őrivátban mondok vmit, ha érdekel.
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is emberek, hanem a Cleverbot fejlettebb verziói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!