Az emberek (ti) mennyire vagytok elutasítóak a hetero transzvesztita előadókkal?
Figyelt kérdés
nagyon érdekel a szakma és valószinüleg ez lesz a jövőm is. de teljes mértékben a nőket szeretem. nem mennék ki úgy az utcára csak klubbokban. mielőtt félreértés történne. nem nőt akarok alakitani (feltétlen) a szinpadon hanem DRAG QUEENT ami teljesen más.. megextrázza a kinézetét ijesztő sminkeket kontaktlecsét rak be de mégis úgy h nőiesen nézzen ki.. ti mit gondoltok erről?2012. nov. 26. 22:31
1/4 anonim válasza:
Ha transzfesztita vagy vagy úgy fogsz kinézni, akkor elég elutasító lesz az emberek 90%-a elsőre. Utánna, ha valaki rendeswn megismer nem annyira, de elsőre biztos lesznek fenntartásaik. Ha akarod fogadd el amit írtam, de elég zsenge az életkorom tehát ahogy akarod. :)
14/F
2/4 anonim válasza:
Ha jó műsorod, akkor én megnézném :)
Egy heteró nő.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, de ha már fellépsz mint travi akkor már senkit sem érdekel hogy heteró vagy-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!