Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, hogyan éltek boldogan...

Ti, hogyan éltek boldogan azzal a tudattal, hogy az életnek egyszer vége lesz és semmi fogalmunk sincsen, hogy utána az örök csend vagy valami más következik? 15/F.

Figyelt kérdés
Bocsi, ha rossz témában kérdezem, de ezt találtam a legmegfelelőbbnek.

2015. jan. 10. 21:05
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Danny Blue-t kérdezd
2015. jan. 10. 22:17
 22/35 anonim ***** válasza:
38%
20-as hozzászóló, egyáltalán nincs igazad. Hiába csinálsz bármit ami kihat az emberek jövőjére és emlékezni fognak rád, mivel minden amit az ember teremtett az emberek kihalásával semmivé válik. Lehet, hogy addig még több százezer esetleg millió év van hátra, de egyszer úgyis bekövetkezik majd.
2015. jan. 10. 22:18
 23/35 anonim ***** válasza:
81%
Engem pont az nyugat, hogy egyszer vége lesz ennek a szarnak, ami az életem.
2015. jan. 10. 23:01
 24/35 anonim ***** válasza:

Kész rejtély az élet. Nem tudjuk, mi lesz utána. Én is sokat gondolkodtam ezen, de nem kaptam választ a kérdéseimre. A

zt hiszem, inkább a jelennel kéne foglalkozni. Kiélvezni az életet, amíg lehet. Értelmet adni a létednek. És még sok más... :)

2015. jan. 10. 23:10
 25/35 Kata-Kata ***** válasza:
Tudod ez egy életkori sajátosság, hogy most ez nyugtalanít téged. Valamivel fiatalabb voltam, amikor meghalt a nagyapám a szemem láttára, hetekig rettegtem, hogy ez velem is megtörténhet. Ha majd meg élsz a mostaninál sokkal több évet, megfogod érteni, hogy az élet szép, és nehéz is egyben. Mind annak tudatában, amit már megéltél, el tudod majd fogadni, hogy ennek bizony mindenki számára vége van egyszer!
2015. jan. 10. 23:50
 26/35 anonim ***** válasza:

Azért élsz, hogy meghalj tesó. A haláltól nem kell félni.

Élj teljes életet, azért élsz, hogy később eltudd fogadni a halált. Tegyél meg mindent amit megakarsz, váltsd valóra az álmod, tegyél az emberekért! Majd azon a bizonyos napon, amikor utoljára nézel fel a égre, utoljára lélegzel, visszatekintesz az életedre, nyugodt legyél és büszke, hogy "igen! Ez vagyok és voltam én!" Én így fogom fel, és azóta nem stresszelek, boldog ember vagyok. Szivós a meló, de inkább mosolygok rajta, megcsinálom, mert az jár a fejemben, hogy este megy a kedvenc sorozatom, felhívom anyut, végig gondolom a napom, és este az ágyban egy kicsit le lehet szarni a világot, és nyugodtan aludni egyet. :)

2015. jan. 11. 00:59
 27/35 anonim válasza:
Lassan a halállal emberek,2050-re állítólag lassítani lehet az öregedést.Na és aki nem akar egyhamar meghalni,annak ott van Hibernáció.Lefagyasszák az embert mondjuk olyan 60 éves korába,és olyan 100 év múlva kiolvasztják.Ennyire egyszerű,és még csak nem is öregedett a hibernáció során.Felébred a jövőbe egy teljesen idegen világba,ahol már az okoskütyük fognak uralni mindent.Aztán még élhet,olyan 20-30 évet.
2015. jan. 11. 10:15
 28/35 anonim válasza:
#27: De szerintem ez a milliárdosoknak lesz elérhető nem az átlag embernek.
2015. jan. 11. 11:49
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért fél bárki is a haláltól.
2015. jan. 11. 18:41
 30/35 anonim ***** válasza:

Élni kell az életet, úgy is mondhatnám hogy ez egy játék, lehet jól játszani és rosszul játszani.

Az én életfelfogásom hogy minden percét ki kell élvezni, hiszen nem tudhatod hogy holnap mi lesz, viszont az adott percben még vagy és meg kell élned minden percet!

Hihetetlen hogy mennyit számít a pozitív életfelfogás, rengeteget! Ha van egy célod amit nagyon szeretnél megvalósítani akkor csak is azon kell dolgozni és ki kell zárni minden zavaró tényezőt.

2015. jan. 11. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!