Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, hogyan éltek boldogan...

Ti, hogyan éltek boldogan azzal a tudattal, hogy az életnek egyszer vége lesz és semmi fogalmunk sincsen, hogy utána az örök csend vagy valami más következik? 15/F.

Figyelt kérdés
Bocsi, ha rossz témában kérdezem, de ezt találtam a legmegfelelőbbnek.

2015. jan. 10. 21:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Hát a mai világban már nem úgy van sajnos, hogy a fiatalok úgyis sokáig élnek majd, és ráérnek ezen gondolkozni. Elég egy baleset, vagy ha rosszkor vagy rossz helyen. pl. francia terrortámadás esetén...
2015. jan. 10. 21:22
 12/35 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban érzem magam, köszönöm minden kedves válaszolónak :) !
2015. jan. 10. 21:25
 13/35 anonim ***** válasza:
Belegondoltam párszor már, de ez az élet rendje:) Szerintem örök csend következik. Ki tudja.. 14/L
2015. jan. 10. 21:32
 14/35 anonim ***** válasza:
Szerintem rögtön ahogy meghalunk, felébredünk csecsemőként egy másik testbe, egy másik családba, talán a Föld másik részén. xD
2015. jan. 10. 21:35
 15/35 TLG2342 válasza:
Sose halunk meg!
2015. jan. 10. 21:48
 16/35 A kérdező kommentje:
#15 Ezt, hogy érted ? :D
2015. jan. 10. 21:49
 17/35 anonim ***** válasza:

4es vagyok

"Pont az a lényeg, hogy hiába élek vagy 90 évis koromig, ha utána meghalok, ez zavar."

ez baromság, hiába élsz? olyan nincs, senki nem él hiába, ha csak megmentesz egy pillangót a pókhálóból már változtattál kicsit a világ menetén, mert ha nem élnél az a lepke meghalna. ha lesz gyereked már nem éltél hiába mert ha te nem lettél volna az a gyemrek se született volna meg. onnantól hogy élsz hatással vagy a világra, és ez a hatás a halálod után is folytatódnifog. (ok-okozati lánc/ pillangóhatás valahogy így képzeld el)

hihetsz a sorsban hihetsz bármiben, az életben az a szép hogy múlandó, bármelyik pillanatban végetérhet épp ezért minden pillanatot ki kell élvezni, mert olyan kevés boldog pillanat van, épp ezért kell becsülnöd.

ahogy olvasgattam a szavaid te most itt azt várod hogy valaki konkrétan megmondja ha meghalsz mi lesz veled, de ezen a bolygón még senki nem járt "a tulvilágon" ha van egyáltalán, senki nem fogja neked elmondani hogy mi lesz a halálod után mert senkisem tudja. ezért felesleges miatta szenvedni, mert úgyse fogod előbb megtudni csak akkor.

2015. jan. 10. 21:55
 18/35 TLG2342 válasza:
Talán zavaros lesz, de én ebbe hiszek :-) Ha az univerzum véges és tágul es összezuhan , és megint tágulni kezd akkor az anyag véges számú vagy is véges számú anyagösszeállás lehetséges miután meghalunk nem tudjuk az időt érzékelni és egy idő után ami kisebb mint végtelen létrejön ugyen ez az élet.Ha az univerzum tágul a végtelenségiek, akkor meg a rollunk vissza verődöt fény a végtelenségik fog utazni.Ez meg azért érdekes mert egy ismeretlen végignézheti akkár az életünket ezért kell szépen élni. Ezek az én elméleteim zavarosak valószinü hogy nem állják meg a helyüket de én hiszek bennük :-)
2015. jan. 10. 21:57
 19/35 anonim válasza:
31%
Halálunk után a testünket elhagyja a lelkünk és megyünk a következő "állomásra". Vagyis egy másik bolygóra élni. Körforgás. Ismerős, hogy "én vagyok az alfa és az omega"? Vagyis mi emberek fények vagyunk, Istenből származunk. Belőle indultunk és sok-sok életen át tanulnunk kell nagyon sok bolygón míg meg nem tisztulunk és vissza nem kerülünk Istenhez. Vagyis tőle indultunk el és végül hozzá érkezünk vissza.
2015. jan. 10. 22:02
 20/35 anonim ***** válasza:
Akkor ne élj hiába, csinálj valami olyat amit 100 év múlva is emlegetni fognak az emberek, amikor te már rég a koporsóban nyomod.
2015. jan. 10. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!