Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Volt már hogy egy fiú...

Lányok! Volt már hogy egy fiú kérte tőletek hadd nézzen meg titeket? (persze hogy volt) és miután küldtetek neki képet, vagy facebook lapotokat, volt már hogy utána kuss? Néma csend?

Figyelt kérdés
legalább méltatna válasszal de nem... semmi... még az is jobb ha megírja hogy hát rohadtul nem jössz be csá!
2013. júl. 18. 02:16
 1/9 anonim válasza:
Nincs profilképed facebookon, hogy képet kért?
2013. júl. 18. 02:23
 2/9 A kérdező kommentje:
nem facebookon beszéltünk
2013. júl. 18. 02:32
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Előfordulnak ilyenek,de ettől még nem kell parázni,mert nem Veled van a baj!

Mennyiből tartana egy kegyes hazugság hogy bocsi de most jöttem össze egy voltnőmmel....

Ennyit ér az emberek nagyja ,egy nagy semmit.

A valóvilágban kell ismerkedni,ott sikeresebb is a dolog!

2013. júl. 18. 03:19
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
nekem még soha :/ viszont amugy érdekelne mien képet küldtél mert ha kért csak nem azért meg nemvolt rád kíváncsi
2013. júl. 18. 05:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ehhez hozza kell szokni. lesz meg ilyen szakitasod is nyugi, hogy egyszercsak a masik fel eltunik a fenebe es tobbet nem hallasz rola. venni kell a lapot azt' kesz.

lanyok is csinaljak ezt amugy, en is csinaltam mar, velem is csinaltak mar. kepkuldost nem, de szakitost igen. igazabol akkor se erezned jobban magad ha megmondta volna hogy nem kellesz szerintem. az elutasitas minden formaja kegyetlenrossz.

2013. júl. 18. 05:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nem mer elédállni az igazsággal. Vagy azért, mert egy kis töki, vagy mert nagyon szimpatikus vagy neki, de rohadtul nem tetszik a külsőd, viszont aggódik, hogy ha ezt megmondaná, akkor megsértődnél... más fejével gondolkodva van ebben némi logika(?) miszerint minek bántana meg azzal, hogy az arcodba vágja, hogy "fú, ez nagyon nem, bocsi" mikor mindezt megértheted magadtól is a hallgatásból, eltűnésből. Szerintem is jobb az őszinteség, de sokan, fiúk-lányok egyforma arányban, nem növesztettek gerincet.
2013. júl. 18. 06:18
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) akkor nyissunk közösen egy gerincraktárat!!! :) mert ezeknek tartás kéne!
2013. júl. 18. 06:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Amu
2013. júl. 18. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:
:)
2013. júl. 18. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!