Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? SOS

Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki szerelmes belém de én nem viszonzom neki ezt az érzést.Megszeretném neki mondani hogy csak haverként nézzen rám mint régebben.Mit mondhatnék neki?Nektek már volt ilyenben részetek,mit tettetek?

2015. jan. 2. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondd neki h szálljon le rólad. Vagy egyszerűbb megoldás ha megutáltatod vele magad :D

Volt ilyenben részem sajnos. Nem igazán tudtam mit kezdeni vele :/

2015. jan. 2. 17:49
 2/6 anonim válasza:
Üljetek le, beszéljétek meg, hogy te nem ugyanazt szeretnéd mint ő, ennyi.
2015. jan. 2. 17:56
 3/6 anonim válasza:
100%

Én megpróbáltam vele megbeszélni, hogy fontos nekem, de én csak barátként tekintek rá..

De nem lett jó vége.. Összevesztünk, mert ő azt mondta, hogy mivel szeret ezért nem tud csak a barátom lenni. Azóta max köszönünk egymásnak..

2015. jan. 2. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Finoman, óvatosan mondd el neki, hogy mit érzel
2015. jan. 2. 18:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2015. jan. 2. 18:45
 6/6 anonim válasza:
hát amikor én voltam ilyen helyzetbe megutáltattam magam vele,mert ha leülsz megbeszélni vele,az lehet még roszabb reakciót vált ki belőle.Amugy meg ha szerelmes beléd mégha megbeszéled vele akkor is ugyanazt fogja érezni,ezen már nem lehet változtatni
2015. jan. 2. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!