Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az alkohol, cigaretta, kávé...

Az alkohol, cigaretta, kávé energiaital fogyasztása teljesen ésszerűtlen. Ez csak az én véleményem?

Figyelt kérdés

Valahogy ha én egy olyan társaságot látok, akik részegek, kezükben cigarettával esetleg energiaitallal az én első gondolatom az, hogy ilyen mérgező vegyületeket tartalmazó dolgokat fogyasztani, az teljességgel ellent mond a racionális észjárásnak. Mindazonáltal tönkreteszi a tüdőt, májat, agyat stb. szerveket. Akkor most én vagyok egy túlságosan élettelen világtalan magamnak való ember vagy ezek jó meglátások és tényleg nem érdemes ilyen dolgokat fogyasztani semmilyen mértékben?

Hozzáteszem én sosem fogyasztottam ilyen dolgokat semmilyen mértékben (és még nem is próbáltam ki), ha jó idő van heti 3-szor futok egy közeli erdőben és igyekszek egészségesen élni.

19/F

2015. jan. 1. 02:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

valószínűleg a rovarokra nem érvényes a x10, mivel a tiszavirág sem él sokáig érését követően.

valószínűleg csak emlősökre gondolták. volt ilyen felmérés, de már enm tudom hol.

az átlagéletkor nem arra utal, hogy mennyi lenne az ember természetes élethossza, mivel közrejátszik benne a csecsemőhalandóság, háború, stb. itt az ideális környezetben elérhető korról beszélünk.

amit befolyásol az életvitel.

2015. jan. 4. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!