Vodka és energiaital?
Figyelt kérdés
Sok negatív vélemény van róla,vélemények? Most innék elöszőr egy kevés royal vodka + watt vagy hell energia itallal.2014. dec. 21. 22:38
1/9 anonim válasza:
A benne lévő szén-dioxid serkenti az alkoholt, sokkal jobban, rövidebb idő alatt fejti ki a hatását a véráramba jutva.
2/9 anonim válasza:
Egyetlen tapasztalatom volt hasonlóval, osztálykiránduláson 3 lány kipróbálta ezt, egy ideig jól érezték magukat, később meg 2-t úgy kellett felcipelnünk a buszra mert úgy görcsölt a gyomruk...
4/9 Phoney válasza:
Addig nincs vele baj, amíg mindkettőből keveset iszol. Ott kezdődik a baj, mikor az egyikből (vagy mindkettőből) túl sok megy le, mert ilyenkor nem érzed rendesen a hatásukat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem akarok sokat inni kb 2 dl energia ital ès 3dl vodka
2014. dec. 22. 11:00
6/9 anonim válasza:
Én nyáron volt hogy kb. 2 óra alatt megittam 3 deci vodkát 3 doboz energiaitallal úgy hogy már előtte megittam 3 deci vodkát amiből 2dl még bennem is volt, de semmi bajom nem lett. Annyira nem brutális amennyire egyesek mondják. Csak ahogy írták így könnyebb túladagolni, mert egyik serkent másik kábít.
7/9 anonim válasza:
Most akkor az a ényeges információ maradt el, hogy miylen testalkatod van, emnnyire vagy hozzászokva és mellette akkor mennyit ettél mondjuk. :)
8/9 anonim válasza:
Utolsó ez nekem szólt? Mert ha igen akkor a válaszom hogy 96kg vagyok viszonylag szokva vagyok a piával, és előtte meg közbe megettem összesen kb. 3000 kalóriányi sült krumplit sajtos csirkemellt sült kolbászt bundáskenyeret és rátottát :D Ha éhgoymorra állok neki már az első 3 deci vodkánál hányingerem lett volna nem is kellett volna még 3 deci + energiaital. Éhgyomorra nagyon szar inni.
9/9 anonim válasza:
En mar probaltam, eleg gan*j volt, kb. 20-30 percig adta aztan kurv*ra almos lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!