Vodka+energiaital hogy is van ez?
Igen sajna nokedli vagyok meg úgy általában a mai fiatalok:( de töményen nem csúszik le.2 havonta 1 szer innék ilyen kombot, azért az nem olyan durva(meg alapból is elég idős vagyok hogy eldöntsem)
Ha pezsgőt is hozzáöntök akkor full moon koktélt kapnék. Viszont arányokat figyelembe véve akkor 1,2 literes löttyöt kapnék amit nehéz meginni mert rohadtsok(0,2 vodka.0,4 hell. 0,6 pezsgő)
A szénsav gyorsítja a hatást, de ha csak emiatt innák, akkor bármilyen üdítő jó lenne hozzá.
Azért isszák így, mert a koffein „védelme” alatt sokkal jobban be tudnak rúgni, mielőtt kidőlnének, és később is fáradnak el. Ezzel az alkohol- és koffeinmérgezést egyszerre kockáztatják, meg amúgy is sokkal jobban szétcsapják vele magukat, mint simán alkohollal.
Azért írják rá az energiaitalokra, hogy ne fogyaszd alkohollal:
1. mindkettő vízhajtó
2. később dőlsz ki,emiatt durvább lesz a másnaposság.
3. a taurin alkohollal reagálva mérgező vegyületet alkot. (Ma ezért taurinmentes az energiaitalok 99%-a)
9-es
Mi van??? Mesélj kérlek erről a taurin + alkohol méreg kombóról, mert ez nekem kimaradt. Egyrészt azért taurin mentes ma az italok nagy része, mert megadóztatták a taurint, és gazdaságosabb nem használni (és nem pedig a mérgezősége miatt). Egyébként ha ma nincs benne taurin, akkor ez nem is ellenérv. De erről a mérgező dologról linkelhetnél valamit, mert elég hihetetlenül hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!