Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Alkohol vagy füves cigi?

Alkohol vagy füves cigi?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? 2 hetente piálni vagy elszívni egy kis füves cigit?

2014. dec. 31. 18:33
1 2
 11/14 anonim válasza:
82%

Alkohol: szedules hanyas ocsmany iz ubdorito masnap agresszivitas egyenes menes szinte lehetetlen eros fizikasi fuggoseg

Fu: nevetes boldogsag semmi masnapossag felfokozott gondolkodas kreativitas finomabb kaja job sex hosszutavon gyenge lelki fuggoseg

A valasztas a te kezedben ;)

2015. jan. 21. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos, személyszerint én a füvet támogatom, rendszeres fogyasztójaként. Szóval, egy doboz cigi árán kicsit feljebb kijössz egy plikkel [legalábbis itt, Romániában] és másabb mint az alkohol. Ez megnyugtat, lebegsz, ellazít, szószerint füstbeszáll a stressz. :3 De viszont saját magamon tapasztalom hogy egy elbaszott nap után ha nincs nállad, na az baszott irritáló, mivel úgy érzed hogy örlődsz, nem tudsz ellazulni. De egyébként egy határozott zöld hüvelykújj a vicces ciginel. Pacsi. :D
2015. jan. 22. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Víz és levegő. Ne gyilkold magad
2015. okt. 7. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Öljetek meg, de egyszer egy társaságban berántottak a cigivel, volt benne valami, mert beleszívtam és kb egy fél óra múlva minden két oldalra mozgott, jobbra balra, meg minden vicces volt. Szóval magamban ültem a helyiségben és röhögtem a semmin.

Annyira nem jött be, bár írtam, nem tudom mi volt benne, nem volt alkalmam megkérdezni.

De inni szeretek, néha már kiáltozik a májam egy pár felesért 50 fok felett.

Egyszer ittam 80 fokosat, azóta sem ittam annál jobbat. :D Még az absinth-ig nem jutottam el.

Mielőtt oltanátok, nem valami dedós vagyok a közeli óvodából.

2015. okt. 7. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!