Egy gramm füves cigire kb 5-8%-os alkohol (pezsgő) hogy hat? Többi lent!
hát nemtudom. tavaly elmentünk tépni. haver hozott füvet 3 cigit. nem jött oda a megbeszélt időpontra addig elütjük vmivel az időt. vettünk két üveg édes vörösbort. nem rosszminőségüt.. én megittam félüveggel aztán rászivtam. és a belem is kihánytam... utána pedig elájultam. nemtudom mennyit feküdhettem a földön mivel a többiek mind flesseltek... szoval én nem ajánlom a piát füvel keverni..
18/F
Ha először szívod el a jointot, és utána iszol rá, akkor nincs semmi para. csak még jobban beállsz:D (persze ha akármelyikből is túl sokat tolsz be magadba, vagy szar minőségűt, attól nem fogod jólérezni magad!)
Viszont alkohol után nem ajánlatos füvet szívni(esetleg ha csak tényleg keveset ittál), mert akkor már megeshet hogy rókakoma meglátogat.
(előző vagyok)
egyébként még kezdő koromban(haha:D) én is jártam már pórul így. havernál voltunk szülinapja volt, én meg nem igazán értettem a témához, és jól bebasztam.. (nemtom mi volt, de már csak a piától is flesseltemXD), aztán átmentünk egy nyugisabb helyre, és elég sok füvet is szívtunk.. be is rosszultam tőle, kitettem vukot a kertbe, szegény nagymami meg másnap kérdesősködhetett h mi a fene ez itt:)
aztán mondták is nekem, hogy ezt így nem nagyon jó csinálni... egyszóval én akkor tanultam meg hogy alkoholra ne szívjak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!