Alkohol cigi 14 évesen nagy menyiségben. Ettől lehet valami, , sárgulás"? Ha igen milyen lefolyású betegség?
Figyelt kérdés
Közeli szerettem és nagyon aggódom érte irjatok légyszives:'(2010. ápr. 1. 22:41
1/5 anonim válasza:
Ilyen korban sem az alkohol, sem a cigaretta nem tesz jót.
Semmilyen mennyiségben.
2/5 anonim válasza:
Igen elég sok problémája lehet. Nem véletlen van a 18 éves korhatár, az után is káros, fiatalon azonban a károsság többszöröse jelentkezik. A sárgulás májzavarra utal, valószínűleg a mája még fejletlen ennyi méreg semlegesítésére. Ha tovább folytatja megáll a fejlődésben, agykárosodás, szélsőséges esetben májleállás lehet a következmény (ha már sárgul a bőre, szemfehérjéje, sürgősen orvosi segítséget igényel!) Próbáld elrángatni orvoshoz. Bár kérdés ilyen fiatalon, hogy jut ennyi méreghez.
3/5 A kérdező kommentje:
ertem az nem jo:\megprobalom elvinni koszi a valaszokat.
2010. ápr. 2. 09:18
4/5 anonim válasza:
Aztán még ott van hogy nagyon lelassúlhat a fejlődése, alacsonyabb maradhat vagy ép nagyon törékeny magas alkatú, a férfiassága fejlődése is nagyban csökkenthet! Persze ha fiúról van szó, ezzel talán egy kicsit emg is ilyesztheted!
5/5 anonim válasza:
Meg állsz a fejlődésbe. Az én lányom suttyomba mindent csinált , legfőképpen cigizett. Nem is nőtt 148 centitől nagyobbra. A fiam nem cigizett sose. 178 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!