Mit csinálnak a rendőrök, ha ránkhívják őket a bulin?
Figyelt kérdés
Házibulit szeretnék tartani, de a haverjaim inni fognak meg füves cigizni, ha hangos a zene esetleg vagy ilyesmi, mit csinálnak a rendőrök? Esetleg ha meglátják/érzik a füvet? :/ 19/l
Nagykorú vagy, szóval akár börtönbüntetés is lehet.
Alsó hangon is egy keményebb pénzbírságra számítsatok.
2014. dec. 30. 22:08
2/8 anonim válasza:
Természetesen nem ott helyben fognak börtönbe küldeni, hanem bezáratják a bulit, kiszabnak egy bírságot, és eljárást indítanak ellenetek. Számíts arra is, hogy ha kiskorú van a társaságban, az bőven dob a végkifejleten, és a "hát mi ezt nem tudtuk" válaszokat nem szokták benyelni.
2014. dec. 30. 22:09
3/8 A kérdező kommentje:
mindenki nagykorú... de nem tudom mennyi az esélye, hogy kijönnek? :/ végül is máskor is szoktak füvezni és még nem lett bajuk :/ Engem is lecsukhatnak ha én nem füveztem?
2014. dec. 30. 22:18
4/8 anonim válasza:
Tudtál róla, az majdnem ugyanaz...enyhítő körülmény lehet, hogy te nem füveztél. De elsősorban ha kihívják rátok a rendőrséget az nem a füvezés, hanem a zaj miatt lesz.
2014. dec. 30. 22:22
5/8 anonim válasza:
Hát holnap valószínűleg nem fognak kimenni a rendőrök, ugyanis szilveszter éjszakája lesz, és valószínűleg kétszázezer helyen lesz "buli".
Viszont ha nincs szilveszter, szerintem akkor bunkó dolog olyan bulit tartani, ahova ki kell hívni a rendőröket. Bulit persze lehet tartani normálisan is, akár hangosabban is, ha előtte szólsz a közvetlen szomszédoknak, hogy bocsi... buli lesz, elnézést kérünk. Kultúrált helyeken így szokás.
De holnap szerintem a kutya se fog rendőrt hívni... :D
2014. dec. 30. 22:23
6/8 anonim válasza:
Én jártam már így, de annyi volt, hogy a rendőr gumibottal verte az ajtót, mert másképp nem hallottuk (ordított a zene). Szólt, hogy vegyük halkabbra, boldog új évet kívánt, majd elköszönt.
Fű ott nem volt, meg nem is értem minek az, de mindegy.
(ez az egész mondjuk régebben történt, nem tudom azóta változott-e valami)
2014. dec. 30. 22:34
7/8 anonim válasza:
...minket a szomszéd jelentett be, amúgy nem jöttek volna ki nyilván.
2014. dec. 30. 22:36
8/8 anonim válasza:
Ránk már kihívta a 2. szomszád, de baszhatta, mert a rendőrkapitány is nálunk bulizott. Istenem ez mekkora sztori.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!