Alkohol vagy füves cigi?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? 2 hetente piálni vagy elszívni egy kis füves cigit?2014. dec. 31. 18:33
2/14 A kérdező kommentje:
Az anyád nem volt a választási lehetőségek között :)
2014. dec. 31. 18:36
3/14 anonim válasza:
Az alkohol eléggé átlagos, viszont a füves cigi ínyencség :3
4/14 A kérdező kommentje:
Én elég rosszul vagyok egy berúgás után, ezért gondoltam a fűre.
2014. dec. 31. 18:38
5/14 anonim válasza:
Igyál kevesebbet és verj el mellé egy cigit :)
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy addig iszok, amíg látok.
2014. dec. 31. 18:42
7/14 nagyonhülye válasza:
Ha már mindenáron kell vmi akkor fű.Nem leszel másnapos,agresszív bunkó,nem hányod tele a kocsmát stb.Csak arra is gondolj a kellemes lazulós este után h ez volt az előszoba a keményebb cuccok irányába... Szal próbáld inkább szimplán jólérezni magadat! :)
8/14 anonim válasza:
Aki még a piálást sem bírja megállni az hogy fog ellenállni a drogoknak?
9/14 anonim válasza:
A pia is drog, ráadásul keményebb mint egy füvescigi. Sokkal könnyebben túlzásba lehet vinni, mint a füvet, károsabb is. Lehetőleg egyik se, de ha mindenképp választani kell akkor a füvescigi.
10/14 anonim válasza:
Itt a környéken (úgy értem, Európában) az alkoholnak nagyobb hagyománya van, mint a fűnek, így az a legális.
Hogy melyik a jobb? Nagy mennyiségben mindkettő káros, de szerintem jobb a füves cigi - mint már előttem is írták, attól nem leszel agresszív, idióta, nem hánysz össze mindent stb... de ezt úgy írom, hogy csak az piával élek, füvet nem sokszor próbáltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!