Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, Nők! Ti éreztétek...

Lányok, Nők! Ti éreztétek már, hogy jobban meg kell felelnetek pl egy olyan közegnek, ahol csak férfiak vannak?

Figyelt kérdés

Akár munkahelyen, akár családban.

Én egy olyan szervezet vezetője vagyok, ahol rajtam kívül mindenki fiú. Úgy érzem jó fejnek kell lennem, de mindemellett nem vesznek komolyan! Sokszor ha bekeményítek, akkor is kiröhögnek. Ti ezt hogy győztétek le? Hogy vívtátok ki a tiszteletüket úgy, hogy közben baráti viszonyban maradtatok?

2014. dec. 27. 09:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az az élethelyzet,, ahol egyenlőként kezelik a két nemet. Én, személy szerint, mindent beleadok, mert ha nem tudom megcsinálni, nem azt fogják mondani, hogy Én nem tudtam megcsinálni, hanem hogy a Nők nem képesek erre.
2014. dec. 29. 21:19
 12/19 anonim válasza:
Én a másik oldalról annyit válaszolnék Neked, hogy a munkatársaimat egyenlő partnernek tekintem. Mivel mások vagyunk nektek több az intuitiv megoldási képességetek mi valamivel racionálisabbak vagyunk, de műszaki pályán ez a különbség elenyésző. Volt kolléganőm aki sokkal jobb volt, mint mi fiúk. Ő is lett a főnök és nem lett belőle probléma.
2014. dec. 29. 21:41
 13/19 anonim ***** válasza:

En is ferfiak kozott dolgozom, raadasul ortodox zsidok kozott, igy a kulturalis kulonbseg is rendesen belejatszik a dologba. Eleinte nagyon nem talaltam a helyemet, de nagyon akartam a munkat, igy megtettem mindent. A munkatarsaim hamar befogadtak, a fonokom szinten megkedvelt, mikor latta, hogy mennyire megbizhatoan vegzem a munkamat. Rohognek rajtad? Igen, nalunk is, eretlen kisfiuk meg. Kit erdekel, en is rohogok rajtuk, meg magamon is, ha olyan a szitu. Mondjuk en nem vagyok vezeto pozicioban szerencsere, de ami tanacsot adhatok, az az, hogy ne probalj jo fej lenni, csak mert ezt varjak el toled. Abbol nem johetsz ki jol. Legyel magabiztos, tehat ha rohognek, peregjen le rolad. Nalunk is onkentesek vannak, igy a fonoknek nem nagyon van eszkoze buntetni vagy bekemenyiteni, hiaba ferfi. Inkabb a lelkiismeretunkre probal hatni, ha le akar szidni valakit. Bevallom, mi is szoktunk rohogni ilyenkor, mert olyan szovege van, hogy azzal fellephetne valami komikus musorban, de kozben meg elgondolkodtat, hogy ezt talan megse kene. Ha pedig valaki nem ut meg egy bizonyos szintet, az ki van rugva. Nalunk egy ilyen ember van, akinel erik a dolog, o az, aki minimum napi egyszer uvoltozik valakivel, altalaban azert, mert szerinte a teherauto nincs rendberakva, a fonok szerint meg igen, igy vele is uvolt. Kozben a munkajat trehanyul vegzi. Csak eppen nincs szive a fonoknek kirakni, mert olyan az illeto, mint egy nagyra nott ovodas.

Bocsi a kisregenyert, remelem, valami hasznalhatot sikerult irnom.

2014. dec. 30. 05:31
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi srácok! :)

Akkor én is olyan vagyok, mint egy nagyra nőtt óvodás, ugyanis nekem sincs szívem kitenni azokat, akik már régen le**rják az egészet és nem csinálnak semmit. Abbna bízok, hogy még talán megemberelik magukat és valami csoda folytán aktívak lesznek, de sajna ilyen nem történik! :) Sokszor meg van kötve a kezem, de be kell keményítenem ahhoz, hogy ez műküdjön! :) Köszönöm nektek!

2014. dec. 30. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Marmint az uvoltozos pasi a nagyra nott ovodas. :) Kb mint egy elkenyeztetett gyerek ugy viselkedik, en mar csak rohogok rajta. Igen, meg kell huzni a hatarokat, mert hiaba onkentesek, ha nem dolgoznak, csak a penzt viszik, foleg, ha kart is okoznak. Ugyanakkor be kell latni, hogy az onkentes munka ilyen, a dolgozok 80%-a csak tessek-lassek fogj elvegezni a munkajat, a maradek 20% meg annyira elhivatott, hogy ha otthagyod 3 hetre a ceget, akkor is ugyanugy fogja csinalni a munkajat. Szoval ha komoly teljesitmenyt varsz, akkor fizess nekik.
2014. dec. 30. 17:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. dec. 31. 01:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez csak az adott férfiak jellemétől függ, hogy így tekintenek Rád, nem a nemüktől.:)

Miket próbáltál?

Fenyegetés megvolt?

2015. jan. 14. 03:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt, hogy csináltam forraltbort, meg készítettem kis szendvicseket. De volt olyan is nyáron, hogy mondtam nekik hogy ha eljönnek szórólapozni vagy valami akkor meghívom őkket egy fagyira avgy egy sörre...
2015. jan. 17. 09:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a pasikkal elvagyok, őszintén szólva ha nem szerelemről van szó, akkor hamarabb megtalálom a hangot pasikkal, mint nőkkel. Szerelem esetén csak azért nem, mert akkor meg zavarba jövök.
2015. jan. 17. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!