Ereztetek mar ugy hogy rossz emberre pazaroltatok eveket?
Első nagy szerelmem ilyen volt, 1 év után váltott másik pasira, de utolsó percig nyomta a mennyire szeret, ötökké velem akar lenni dumát.
Ettől függetlenül, ez az elszúrtam az életem dolog elég nagy f..szság. A saját életed kell mindig építeni, egy párkapcsolat meg a mai világban nem feltétlenül tart örökké. Az exes dolgokat meg nézd úgy, hogy attól hogy volt, nem azt jelenti hogy pazarlás volt, ha 1,5 éve nem találsz partnert, akkor lehet hogy előtte sem találtál volna, és akkor még 2 évig lettél volna egyedül, az se jobb.
Meg kész, rég tovább kellett volna lépni, megemészteni a szakítást, és úgy nézni hogy legalább átéltél egy csomó jó dolgot.
Én nem, voltak elszúrt kapcsolataim, de azonnal szakítottam, mikor rájöttem, hogy ez nincs rendben, vagy ez az ember nem normális.:)) Ha viszont eddig nem voltak jelek és most elhagyott, akkor semmi baj, akkor nem pazaroltad az idődet, mert boldog voltál vele.
Volt egy kapcsolatom egy éve, szakított velem, átvert, megcsalt, zaklatott. De a mai napig azt mondom, hogy annyira megérte, mert így szeretni még nem láttam magam, és nagyon jó tudni, hogy ennyire tudok.:)
27N
itt nagyon szép válaszok születtek, különösen Imola Ágnesé tetszik, ő egy igazi érett gondolkodású ember.
én is így gondolom, hogy te döntöd el, hogy mi volt a pazarlás és mi nem. én is gondoltam már úgy kapcsolatra, hogy pazarlás volt, de akkor belegondolok, hogy mennyi mindent kaptam meg tanultam belőle. a párkapcsolat sohasem biztos. a legtöbb párkapcsolat véget ér, vagy pedig elviselhetetlen lesz, bár a két fél együtt marad.
az a jó, ha a szakításból levonjuk a konzekvenciát, és a tanulsággal tudunk tovább lépni, és legközelebb máshogy, mással megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!