Vajon honnan tudhatta? Hogyan lehet ezt kiszűrni?
A mai nap délelőtt még utoljára bementünk apukámmal a Karácsonyi vásárba.
Az aluljáróban egy roma asszony koldult a 10 éves forma kisfiával.Nem tudtam megállni,hogy ne adjak neki.
Apukám azt mondta, nem szabadott volna adnom neki, mert ők Romániából vagy honnan jöttek, s kényszerítik őket, azután meg mindet elveszik szinte.
Ez igaz? Honnan lehet tudni, hogy valóban nekik kell-e a pénz? Tudom, hogy van koldusmaffia,aki olyan minta str..ci, de mégis? Rosszul tettem?
Kaját kellett volna adjak?
(amúgy máskor is adok pár Ft ot, nem csak karácsonykor.
Nem senki:/ Csak valahogy megsajnáltam, bár ha jobban belegondolok...
De igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy tudta ezt kiszűrni? Azt mondta ez látszik...
Láttam olyat, akinek kiflit adtak, és megette, és tényleg éhes volt.
De azért ez elég durva..
Azt tudom,hogy Áldja meg az Isten , Boldogságot mormogott, meg bot volt nála, de az is eszembe jutott, nem is az ő gyereke...
Én egyszer vettem két kiflit,meg pár darab virslit, 2 almát. Illetve egy kis zacskó kutyatápot,mert egy kiskutyával volt a hajléktalan. Szerintem jobb ha ételt adsz mint pénzt. De ettől nem tetted rosszul.
Nekünk semmi az a pár száz ft,mint akik hidegben az utcán vannak. Szerintem aki koldulásra szorul biztos nem jó kedvéből csinálja.
Jah, a legundorítóbb gyerekkel koldulni...
Igen ezt így marhaegyszerű leírni és felpontozni 100% ra (különgratulálok a kreténnek) de abba bele sem gondol senki, hogy HA
Ad 1 Nincs senkije, kire bízza a gyereket? Te rábíznád idegenre?
Ad 2 Hajléktalan óvoda nem létezik tudtommal, de ha létezne is, TE bevinnéd oda?
Engem itt ezen az oldalon állandóan lepontoz midnenki de leszrom mert kábé tegyél hozzá ahhoz a 40 hez 100 at, kb annyi az IQ-m
köszi!
Bocsesz, mégis van... De hát az is milyen már..
Köszönöm szépen...
Adni csak olyannak adok, akin látszik, hogy képtelen már visszailleszkedni a társadalomba, mert beteg, nagyon sovány, fel van püffedve, öreg, vagy mindkettő és még alkesz is.
Akin nem látok ilyesmit azon többnyire átnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!