Orvosi tűvel kell kiszűrni a fülem?
Ha házilag szeretnék füllyukasztást csinálni, akkor a tűt meg tudom venni a gyógyszertárba?
És ez biztonságos?
A füllyukasztást nem tűvel végzik, hanem füllyukasztó géppel (olyan, mint a tűzőgép)
A házilag történő füllyukasztást én semmiképp sem ajánlom. A legtöbb helyen potom pénzért megcsinálják, ne te állj neki.
Szia!
Nekem anno vagy 16 éve a már meglévő két lyuk mellé, kettő a barátnőm szúrt orvosi , steril tűvel. Egyedül nem ajánlom, mert nem igazán látod magadnak. De semmi bajom nem lett tőle, körültekintően jártunk el. Hogy mekkora volt a tű? Hát nem tudom, de úgy közepesnek mondanám, talán 1 mm. Mivel ő egészségügyis suliba járt, onnan hozta. Hogy gyógyszertárba adnak-e ki, vagy receptköteles? Nem tudom! Egyébként jól sikerült, szép, jól gyógyult, nem volt fertőzés, pedig csal alkoholt használtunk a már amúgy nem új fülbevaló behelyezésénél. A fájdalom elviselhető volt, jegeléssel "érzéstelenítettük". A szúrás jó pár percet igénybe vett, a két lyuk úgy 8 perc lehetett; nem olyan gyors, mintha kilöveted.
Nem bántam meg!
De egyszerűbb ha kilöveted, de csak megbízható helyen, hogy szép szimmetrikus legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!