Egyre többen nyíltan agitálnak a házasság és a gyereknevelés ellen. Miért?
neked is a magánügyed, hogy házas vagy és akartál gyereket.
Te milyen jogon akarod meggyőzni a másik oldalt?
Én se mondok semmit, jó? Pedig házas vagyok és van is gyerekem.
Csak veled ellentétben nem gondolom, hogy tudom, másnak mi a jó, és nem akarom megmondani, mi az élet rendje. Mert nekem ez, másnak meg nem ez.
Gyerek es a hazassag az egy elkõtelezetsėget jelent.
Gyerek teljes mertekben megvaltoztatja a napi ėletet.
Van aki nem akarja lekotnia magat, rosza annyagi hater, nincs kialakulva, szülöi oszton,millio1 oka lehet aki nem akar gyereket.
Nekem van làr ismerõsõm aki tobb mi t 10 eve hazasok,(35-40 evesek)
es nincs gyerekuk, erdekes....mert a no megcsalja a ferjet folyamatosan neki ezert nincs gyerek, mert nem akarja lekotni magat, de valni sem, neki igy merek az elet, van 1 biztos kapcsolat, amibol ki ki tud kacsingatni.
Nos az ilyen hàzasagban, jobb is nem szulni, legalabb ebbol a szempontbol nem felelotlenek,mert tudjaka gyereknek nem ilye eletre van szukseg.
En is hazas vagyok es gyerek tema nalunk aktualis, gyereket szeretnunk, remelhetoleg hamarosan megis lesz ez az orom,
Neked ez az élet rendje, másnak meg más. Ezt egy értelmes ember képes felfogni, de te nem.
Egyébként az nem magánügy, hogy te házas vagy és van gyereked?
Te paranoiás vagy.
Azért mert sokan merik vállalni, hogy nem az ezeréves nagykönyv szerint élnek, az miért lenne agitáció?
Nagyon el vagy tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!