Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történt az emberekkel?

Mi történt az emberekkel?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim mindannyian iPhone-nal meg mindenféle márkás cuccal járkálnak, amiket a szüleik tolnak a s*ggük alá. Igénnytelen, rossz zenét hallgatnak és ha pl. azt mondom, hogy "Beatles", akkor csak néznek, hogy az meg mi. Csak a divatot követik, nincs egyedi stílusuk. Mi törtét a fiatalokkal?

13/L

2014. dec. 4. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

"Ez csak egy célzás volt arra, hogy műveletlenek az osztálytársai."

Attol meg hogy valaki nem ismerei a Beatlest meg nem muveletlen, plane ha egy 13 eves gyerekrol van szo.

"a gyerekek többsége(ez a felnőttekre is vonatkozik) nem azért kér iphone-t,mert az tettszik neki,sokkal inkább azért,mert most épp az a "menő" és drága"

Igy van. Amikor en gyerek voltam, a menoseg netovabbja az volt ha valakinek Nike Air cipoje volt. Sajnos nekem nem vettek a szuleim, en igy nem tudtam eleg meno lenni. Minden kornak megvannak ezek a dolgai. Ha most gyerek lennek, biztos en is az iphone-ra gerjednek, holott felnottkent teljesen hidegen hagy az egesz. Meg a Nike Air cipo is, kinottem :)

2014. dec. 6. 19:26
 42/62 anonim ***** válasza:
Nos, igen, itt a fiatalokról vitázunk, pedig szerintem a felnőttek világában is előfordulnak ugyanezek a problémák. Ott is vannak műveletlen parasztok,mint a kamaszoknál, meg az óvodában is vannak ilyenek, ez öröklődik. Ez az élet rendje, felesleges vitázni miatta. Vannak barmok, vannak művelt és intelligens emberek, az egy másik kérdés, hogy ki az és ki nem. Lehet egy tapló az, aki ismeri Kodályt, de lehet jó ember az, aki meg tuctuc zenét hallgat
2014. dec. 7. 16:37
 43/62 anonim ***** válasza:

Konzervatív vagy. Te vagy az, aki a Beatles befutásakor nem értette volna, miért nem szeretik a régieket, miért riszálnak a Beatlesre inkább. Te lettél volna az, aki ócsárolja a Queent, amikor befutott.

Viszont te lettél volna az is, aki nem támogatta volna Hitlert, és nem állt volna be nácinak.

Előnye is van, hátránya is, de nem vagy jobb másoknál. Tanuld meg nem megítélni elsőre az embereket, és főleg nem ízlés alapján.

2014. dec. 7. 18:38
 44/62 anonim ***** válasza:
41-es csak a mi időnkben azért nem nézték le akinek kevesebb van. Ma több olyan esetről tudok, hogy valaki átíratta a gyermekét másik iskolába, mert kiközösítették, hogy milyen cuccai vannak, meg az Anyukája miért olyan régi és ócska kocsival viszi őket iskolába. És ma nem csak a zenék rosszabbak, de erről nem a fiatalok tehetnek, hanem minden! Az épületek,kocsik, fogyasztási cikkek. Mert ma mindent csak gyorsan kell csinálni, meg nem éri meg ha tartós dolgokat csinálunk. A modern művészetről nem is beszélve, régen milyen szép dolgokat csináltak a festők és szobrászok. Mivel nyomdában dolgozom elég sok modern művész album megy át a kezemen, hihetetlen milyen dolgokat művelnek, kitesz az asztalra egy csomó üres poharat vagy székeket tesz ki pár sorba és ez a kiállított tárgy :D Vagy megvilágítja egy lámpával a semmit és az a téma, na ehhez nem kell nagy ész és nekem nem is tetszik.
2014. dec. 8. 08:44
 45/62 anonim ***** válasza:

"És ma nem csak a zenék rosszabbak, de erről nem a fiatalok tehetnek, hanem minden! Az épületek,kocsik, fogyasztási cikkek."

Hulyeseg.

2014. dec. 8. 09:34
 46/62 anonim ***** válasza:

# 39/45 Időpont 12-06 18:17 Privát üzenet"

azért hurrogják le a kérdezőt, mert az ide írók többsége beteges kötekedő/okoskodó, és csak a frusztrációjukat akarják itt levezetni. csomóan nem is a kérdésre válaszoltak, hanem nekiestek a 13 éves kérdezőnek, amihez csak gratulálni tudok.

hiába írkálnak marhaságokat, h a "kérdező okosabbaknak hiszi magát", hát lehet, h annak hiszik magát, az írása alapján értelmesebb is, mint a vele egyidősek többsége, sőt a legtöbb válaszolónál is.

a Beatles csak példa volt, de van, aki még ezt sem fogta fel, sebaj. a zene ízlés dolga, de van különbség zene és zene között. sztem csak az nem érti, aki nem akarja érteni.

nem kell a zenének réginek, se bonylultnak lennie, de aki csak tuc tuc zenét hallgat háttérzajként, arra lehet mondani, h igénytelen. egy ilyen embert ne hasonlítsunk már olyan, aki mélyebb zenéket (is) szeret, érdekli,h miről szólnak a számok etc.

szóval, kérdező: ezen az oldalon a válaszok nagy része általában kötekedés/értetlenkedés, vagy értelmezni nem tudják a kérdést. ne foglalkozz velük.igen, süllyedünk. technikai fejlődés az van, viszont erkölcsileg inkább hanyatlás van régóta. a magyar emberek nagy része totális érzelmi analfabéta, beszélni, bánni nem tudnak egymással, a gyereküket nem tudják megnevelni. a fiatalok is egyre beképzeltebbek és felszínesebbek.

ott van pl. a facebook vagy internet, elvileg könnyebben lehetnek ismerkedni, mégis egyre több a magányos ember. nem olyan rég voltam tinédzser, de akkor még tele volt a falu gyerekekkel, bárhova be lehetett állni focizni, ma már minden teljesen kihalt.

rengeteg 12 éves már nem szűz, semmi egyéni stílusuk nincs, ezzel is egyetértek.

tudom,h nem vigasztal, de örülj neki, h nem vagy olyan, mint a legtöbb fiatal, és ne változz meg. a válaszolók nagy része meg már csak azért sem fognak veled egyetérteni, mert valószínűleg vannak köztük szülők, és nagy eséllyel pont olyanok, mint akikről feljebb beszéltél, magyarán őket is kritizálod ezzel valamennyire, ami egyébként jogos.

2014. dec. 12. 11:14
 47/62 anonim ***** válasza:

Na jó. Először végig akartam olvasni a kommenteket, mielőtt írok, de a második oldal közepéig sem jutottam, és már nem tudom visszafogni magam ennyi arcpirító baromság olvasása után.

Kedves kérdező! Sose bánd, ilyen "barátokra" nincs szükséged. Százszor értékesebb vagy náluk. Örülök, hogy vannak még ilyen gondolkodású fiatalok (bár ez neked nyilván kellemetlenebb, mintha egy lennél a sok ostoba között). Ajánlom az Idiocracy (Hülyék Paradicsoma) c. filmet :)

Sajnos ilyen a világ, a sok barom hülyének nézi azt, aki egy picit értelmesebb. Csak nehogy elhidd nekik!

Amúgy meg egy 13 éves gyereknek nem kell IPhone. Külön szánalom, hogy ezek a gyerekek képesek lenézni valakit azért, mert a saját szüleik drága cuccokkal aggatják fel őket (tehát ők maguk semmivel nem érdemelték ki feltételezett felsőbbrendűségüket).

2014. dec. 12. 14:33
 48/62 anonim ***** válasza:

Ja, és Rihanna-t ne mérjétek már a Beatles-hez pls, mert sírni fogok. Ha már valaki botfülű, inkább tartsa magában a véleményét zenei kérdésekben.

"a válaszolók nagy része meg már csak azért sem fognak veled egyetérteni, mert valószínűleg vannak köztük szülők, és nagy eséllyel pont olyanok, mint akikről feljebb beszéltél, magyarán őket is kritizálod ezzel valamennyire, ami egyébként jogos"

Ott a pont!!! Erre nem is gondoltam. Száááánalom! :) :) :)

Valamint: "Nem süllyedünk, nem süllyedünk, nem süllyedünk!" - skandálta Atlantisz királya talpnyalói körében a legmagasabb torony tetején ülve, térdig vízben (Erik a Viking).

2014. dec. 12. 15:02
 49/62 anonim ***** válasza:
amúgy elírtam. szóval arra gondoltam, hogy a válaszolók között vannak szülők is valószínűleg. és nagy eséllyel a gyerekük pont olyan, mint akiket fent említettél, kérdező.
2014. dec. 12. 15:05
 50/62 anonim ***** válasza:
Úgy értettem én is :).
2014. dec. 12. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!