Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt az emberekkel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt az emberekkel? Miért lettek ilyenek? Hagyjátok abba!

Figyelt kérdés

Miért van mindenki beleőrülve a testépítésbe??Már szinte az összes fiatal fiú "gyúrni" jár és ami a legborzasztóbb,hogy a lányok is elkezdték a testépítést!!Táplálékkiegészítő,tömegnövelő,ilyen étrend,olyan étrend,amolyan edzés ez folyik mindenkiből!!Semmi más nem érdekli már az embereket csak a rohadt külsőségek és hogy ezek alapján milyen társaságokba kerülsz,milyen ruhákat hordasz,hány expasid/excsajod volt és kik azok...elembertelenedik a világ és kivesznek azok az értékek,amelyek megkülönböztetik az embert az állattól!Fejjezétek be a külső mindenek feletti majmolását és vegyétek észre az emberekben rejlő igazi értékeket...legyen vége a megfelelési kényszernek,az élvezetek hajkurászásának,az érdekbarátságoknak és kapcsolatoknak,mások lenézésének és kiközösítésének.Elég volt,halljátok??Mentsük meg az embert!

PEACE

2014. máj. 17. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit el vagy tájolva.
2014. máj. 17. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak kéne gyúrnom mert a csonton és a bőrön kívül nincs más rajtam, de túl lusta vagyok, meg minek menjek emiatt kondiba, hülyeség
 3/7 Ahol megállt az idő ***** válasza:
93%
Egy rakat Gyakoris nem tudja megváltoztatni a világot. :(
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most mit vagy ezen úgy kiakadva ..nekem egy ilyen ismerősöm sincs .Szerintem rossz a barátiköröd .
2014. máj. 17. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyúrjon az ember minthogy guruljon..
2014. máj. 17. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Abban talán igazad van hogy sok ember a külsőségekkel foglalkozik, a belső értékeket meg észre se veszi. De nem mindenki szed tömegnövelőt meg táplálékkiegészítőt, ebben nagyon tévedsz. Ráadásul ez már egy elhízott nemzedék, nem hiába vezették be a minden napos testnevelést, és nem hiába hangoztatják a sportolást. Jó, igaz, az edzőterem nem a legjobb megoldás, mert büdös izzadtság szag van, unalmas stb.. De a szabadtéri sportok nagyon jók, és a sport sokkal kiegyensúlyozottabbá tesz. Ezt tapasztalatból mondom. Szerintem meg többet kéne sportolni.. Mellesleg hány kiló vagy?
2014. máj. 17. 18:41
 7/7 trinityforce válasza:
Nem azzal van a baj, hogy edzenek, a gond ott kezdődik, amikor csak az önimádat motiválja őket, hogy súlyzót fogjanak.
2014. máj. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!