Mi történt az emberekkel?
Az osztálytársaim mindannyian iPhone-nal meg mindenféle márkás cuccal járkálnak, amiket a szüleik tolnak a s*ggük alá. Igénnytelen, rossz zenét hallgatnak és ha pl. azt mondom, hogy "Beatles", akkor csak néznek, hogy az meg mi. Csak a divatot követik, nincs egyedi stílusuk. Mi törtét a fiatalokkal?
13/L
Kedves idézgetős válaszoló!
Köszönöm, hogy itt voltál, azonban a továbbiakban nem tartok rád igényt. Kérlek máshol éld ki "trollkodós" vágyaidat!
Kedves kerdezo,
szerencsere nem te hatarozod meg hogy ki valaszolhat a kerdesedre es ki nem.
Egyetertek az elottem szoloval, egyertelmuen a tobbiek fele emeled magad, magadat ertekesebbnek, komplexebbnek beallitva.
Lehet hogy faj, de ez az igazsag. Nem baj ez egyebkent 13 evesen, az ember ilyenkor meg folyamatosan valtozik, keresi onmagat.
En is ugy gondolom, hogy semmivel nem rosszabb a mai fiatalsag, mint a 30 vagy 60 evvel ezelotti, csak mas korban el, mas viszonyokhoz alkalmazkodik.
En valoszinuleg a szuleid korosztalya vagyok, es jobb ha tudod, amikor mi voltunk gyerekek, rank is ugyanezt mondtak. Hogy sekelyesek vagyunk, csak a nyugati zene meg a teve erdekel minket, blabla, amit te meg nehany hozzaszolo nyom itt.
Az en szuleim is megkaptak annak idejen ugyanezt a 60as evekben, es az o szuleik is korabban es igy tovabb.
Mar a regi gorogok is a fiatal generacio elkorcsosulasa folott merengtek. A generaciok kozotti konfliktus allandoan jelen van a kulturaban.
Szoval maradjunk annyiban hogy nem sullyed semmi sehova, egyszeruen csak valtozik.
"Én kérem ki magamnak, hogy a Beatlest leminősíted."
Nem minositettem le. Olvasd el meg egyszer amit irtam.
"A metalt meg rockot hallgatsz, tudod, hogy főként a régi zenekarokban van az érték."
Szerintem meg nem. Pedig en hallgatok ujat meg regit is.
Ha már te is ezt csinálod, akkor itt az ideje, hogy én is kiforgassam a szavaid:
,,Szerintem meg nem. Pedig en hallgatok ujat meg regit is."
Pont az első dolog volt amit írtam, hogy nekem is a Linkin Park a kedvenc zenekarom. Olvasd vissza, amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!